Wednesday, December 19, 2012

Auto mekanisk en utmerket yrkesvalg

Bildet av en bilreparatøren var en gang knyttet menial arbeidskraft og lav lønn. Heldigvis, disse dager har lenge siden sunket. Dagens bilen mekanikk er en del av dyktige arbeidsstyrken, og må opprettholde en nåværende forståelse av teknologi endringene som styrer suksess i sitt yrke. Det store antallet av fremskritt i bilindustrien over de siste flere år gjenspeiler de av den IT-bransjen. Det er anslått at innen år 2020, over en milliard biler vil være i daglig bruk over hele verden. Med utviklingen av bil eierskap bare trolig stige, kan bli en bilreparatøren være en slu karrierevalg, spesielt for de med mekanisk aptitude som liker å jobbe på komplekse maskiner.


Men hvordan akkurat en angir yrket? Svaret er gjennom auto mekanisk treningsprogrammer som tilbys av flere tekniske skoler og universiteter over hele landet. Disse programmene er rettet mot å gi elevene med den grunnleggende forståelsen å arbeide på moderne bil systemer. Ikke bare har biler og lastebiler bli mye mer komplisert de siste tiårene, diagnostiske utstyret som brukes til å evaluere dem har også. I tillegg er det flere skoler som tilbyr kurs på bestemte automotive systemer, for eksempel elektriske, overføringer og drivstoffsystem. Tidligere, en eller to mekanikk ville være ansvarlig for å vite alt det er å vite om hver bil som er plassert på heisen. I dag, mange verksteder og forhandlere leie mekanikere som spesialiserer seg på et bestemt område. Faktisk, har de siste årene sett utviklingen av bedrifter som er dedikert til et bestemt område i bil reparasjon.


Ifølge United States Department of Labor er auto og diesel mekaniker lønn på vei oppover. Økninger i den tekniske kunnskapen som kreves av mekanikere har plassert godt kvalifiserte teknikere i etterspørselen på sysselsetting markedet. Som biler blir mer komplisert, så vil trening krever av bilen mekanikk. Som med alle yrke generelt, mer teknisk en stilling blir, jo mer lukrative blir det også.

No comments:

Post a Comment