Sunday, December 16, 2012

Advokatassistent sertifisering - en Insiders perspektiv

Tro det eller ei, en paralegal (eller juridisk assistent) er ikke en lisensiert yrke i USA. Mens noen paralegals opprinnelig mottok på jobb opplæring når yrket kom inn i eksistens i 1960 og 1970, gjøre flere mennesker inn i feltet i dag det med sertifisering. Sertifisering er frivillig, ikke et krav om å være en paralegal. Imidlertid en paralegal med spesiell opplæring og sertifisering er generelt bedre forberedt for forfremmelse og vil skille seg ut i et felt av kandidater som kan sannsynligvis møte de fleste kvalifikasjoner, men som ikke er godkjente.


For å bli sertifisert som en advokatassistent eller juridisk assistent (begrepene brukes om hverandre), en må bestå en test fra en av flere advokatassistent organisasjoner. Sertifisering for paralegals er litt sånn av advokater. Bare fordi en advokat passerer law school gjør ikke ham eller henne en advokat. De må først bestå bar eksamen. Samme situasjon er sant for paralegals. Ferdigstillelse av et sertifiseringsprogram gjør ikke en paralegal sertifisert. Det er bestått exit eksamen som utsteder at sertifisering.


I tillegg til å angi feltet som en sertifisert advokatassistent, velger de fleste av dagens Juridisk assistent fagfolk å fortsette sin utdanning som en på løpende prosess. Noen ønsker å spesifikt utvikle visse områder av arbeidet sitt - som mottar ytterligere opplæring i commercial law, Straffelov, eiendom planlegging, etc.


Når du søker etter et sertifikat-program for å enten starte eller videreføre utdanning i feltet advokatassistent, vil du ha å luke ut de programmene som ikke er riktig for deg. Det er mange programmer der ute. Noen sier at de er godkjent av eller kompatibel med American Bar Association. Den beste måten å sjekke er å kontakte baren foreningen i staten. Fortelle bar association representant at du søker informasjon om enten inn i feltet, eller fortsetter faglig utvikling sertifisering og be om programmet henvisninger. Mens de fleste stater ikke krever sertifisering for folk å være en paralegal, vil Statens Advokatforening kunne hekte deg med noen av organisasjoner og programmer de kjenner igjen som anerkjente.


Hvis du ser på ulike online sertifiseringskurs eller korrespondanse kurs, kan du sjekke med din tilstand justisminister kontor og better business bureau å se hvis noen klager har blitt arkivert om institusjonen tilbyr kursene. Statens Advokatforening ville være en annen god kilde til informasjon i tillegg.


Mens å velge ditt valg av studien for advokatassistent sertifisering kan ta noen legwork først, vil det lønne seg for deg i fremtiden. Dessuten, forskning du gjøre som du søker etter sertifisering informasjon bedre forberede deg for hvilke typer forskning kan du ende opp som en juridisk assistent. I tillegg, kan det spare deg en masse bekostning og hjerte verke i fremtiden. Ingenting ville være verre enn "fullfører" en advokatassistent treningsprogram bare for å finne ut at sertifiseringen gjenkjennes ikke allment og etter penger og tid, du innerst inne har ingenting å vise.


Denne artikkelen kan reproduseres bare i sin helhet.

No comments:

Post a Comment