Thursday, December 27, 2012

Karriere valg For Consulting Super stjerner

Rådgivning verden har endret seg dramatisk over de siste 20 årene, og med det har karriere alternativer åpne for de beste konsulentene.


På 1980-tallet og tidlig 1990-tallet, ble de smarteste konsulentene med en av en håndfull av elite strategi firmaer. De bodde lojale til firmaet, ble sponset til å gjøre en MBA på en Ivy league business school, og hvis de fast på det og av med fynd, de ville bli belønnet rikelig av blir forfremmet til Partner.


Deretter inne det sen 1990s, dotcom mania slo. Mange av de beste konsulentene kan ikke returnere etter deres MBA eller forlot firmaet for å bli med hi-tech start-ups, håper å bygge og flyter selskaper med nye paradigmet forretningsmodeller. Det mest minneverdige eksemplet i Storbritannia var opprettelsen av reisebyrå, Lastminute.com. Kjent, var Brent Hoberman en fast advokat på Spectrum strategi da han møtte Martha Lane Fox og i fellesskap grunnlagt Lastminute.com i 1998.


Med krasjer av Internett boble fra 2000, og med rådgivning nedgangen i mainstream corporate rådgivning varer frem til 2004, møtte konsulenter vanskelige yrkesvalg. Mange konsulenter besluttet at med så liten reell jobbsikkerhet i rådgivning de var bedre eschewing tradisjonell rådgivning karrierestigen og arbeider som frilans associates. Dette ga dem liv-arbeid fleksibilitet, i tillegg til muligheten til å fokusere på områder av konsulenttjenester at de var oppriktig interessert i. Det også aktivert dem å få verdifulle line-ledelse erfaring for å utfylle deres rådgivning ferdigheter.


Mange av de øverste konsulentfirmaer de-risked sin virksomhet ved å øke andelen av knytte ansatte til faste medarbeidere. De fant at med så mange gode rådgivere på benken, det var mulig å supplere sine permanent konsulentfirma ressurser som kreves for å møte etterspørselen overspenning. Med en stor pool av freelance associates har det også vært mulig for disse bedriftene å pin-punkt deres bemanning slik at de får en sektor eller ferdigheter ekspert på deres team som kreves.


Utenfor rådgivning, var forretningsområdet for å være mest gunstig til de smarteste konsulentene private equity. Mange av de største private equity-firmaene som hadde begynt liv som finansiering virksomheten startups, byttet til å utføre store ledelse buy-outs der de kan oppnå mye mer forutsigbar inntektsstrømmer. Med slike lave renter og så mange europeiske business roper etter restrukturering, pengene strømmet inn kravet midler. En av de viktigste grunnene hvorfor bedrifter ble tatt privat var å gjennomføre komplisert corporate kirurgi av industri eksperter, som ikke kan forstås eller ønsket velkommen av en bred aksjonær base.


For å gjøre post-oppkjøpet forbedringer private equity bedrifter trenger strategi konsulenter analytisk strenghet kombinert med operative og sektor erfaring. I tillegg til stole på klarerte konsulentfirmaer å vurdere avtaler og skape strategier, har de så etter sentrale personer som de kan arbeide med over en lang periode for å levere håndgripelige business ytelsesforbedringer. Konsulentfirmaer med deres lineær struktur, lavt nivå av operasjonell erfaring og kravet om å selge store-lagene, er ofte ikke egnet til gjennomføring behovene til private equity verden. Dermed behovet for dyktige knytte ansatte som har management konsulent s opplæring og business-ledere erfaring.


Med rådgivning markedet plukke opp fra 2004, har mange konsulentfirmaer vært re-hiring aggressivt. Men for mange av de smarteste konsulentene i dag, valget er ikke som firmaet til å bli med, men om å bli med en fast eller å arbeide en associate basis.

No comments:

Post a Comment