Tuesday, December 11, 2012

Velge de beste utviklingsmålene

En av de beste bidragene vi kan gjøre for oss selv og vår familie er å bli bedre mennesker. For å oppnå dette, må vi utviklingsmål. Disse utviklingsmål vil avgjøre hvem vil du bli neste år, i ti år, og for livet.


Utviklingsmål er en måte å utvikle nye ferdigheter, øke vår bevissthet, utvide vår forståelse og modning av vår kropp, sinn og sjel. Våre personlige forpliktelse til vekst er den drivende kraften bak innstillingen for utviklingsmål.


Gjennom utviklingsmål vil du være i stand til å identifisere svakheter, short-comings, og karakter feil og hvordan du skal forbedre dem..


Det er ikke benektes at verden vi livet i er blitt stadig mer sofistikerte. Det er en global markedsplass med hard konkurranse. Vi trenger å kunne legge til nye ferdigheter på en kontinuerlig basis. Vi trenger å bli fleksibel, kunne tilpasse seg nye ideer og utfordringer. For å lykkes må vi omfavne endringen og akseptere utfordringer som det bringer.


Ønskelig ferdigheter flyttes fra tradisjonelle tekniske ferdigheter til personlige evner, hvilke er der hvor prinsippene om personlig utvikling og suksess kommer i. Muligheten til å sette og oppnå mål, kombinert med disiplin og utholdenhet vil bli pålagt å lykkes i fremtiden.


Selv relasjonene vi har blir stadig mer krevende. Dette er fordi våre relasjoner har blitt mer komplekse. Vi alle sliter med en rekke problemer fra dag én. Enten det er i vårt forhold, bedrifter, økonomi, helse, har vi alle problemer. En løsning er å heve vår bevissthet, å vokse utover vår nåværende situasjon, og har et klart mål om hva vi ønsker å oppnå i alle disse faktorene.


Sett dine egne mål. Dette vil bane vei for en vellykket personlig vekst plan.


Har du en detaljert sett av mål for ditt liv? Det er mange mennesker i visse virksomheter som er stadig utfordrende selv med motivasjon, suksess og personlig utvikling eller annet de vil ikke vare.


Hvis venner og familie forteller deg å ta den enkle veien, ikke lytte til dem. Hvis du har allerede angitt målet ditt, fortsette på. Vet at du er i en utvalgt gruppe for svært få mennesker har noen gang gjort at første skritt fremover.


Folk har en tendens til å fortsette å gjøre de samme tingene om og om igjen. Det er alltid den tanken at alt er godt nok. Til slutt, vil ting bli overflødige. Vi må vokse med verden i endring, og fortsette å utvikle for å bli bedre enn vi allerede er. Dette er rollen som spilles av våre mål.


Det er svært viktig å huske at mål ikke er statisk. Som våre omstendigheter endres, vil uten tvil våre mål også måtte endre. Det er viktig å huske at når omstendighetene endrer, se gjennom og, når det er nødvendig, kan du tilpasse dine mål. Den første regelen av utviklingsmål er å fullføre målene du setter for deg selv.

No comments:

Post a Comment