Friday, November 30, 2012

Rettsmedisinske vitenskap mange vitenskaper som er brukt til å løse kriminalitet

Viser om rettsmedisinske vitenskap er på toppen av deg TV-karakterer, om vitenskapen er å hjelpe med uløste mysterier, problemløsning gjeldende tilfeller, eller bare en fiktiv representasjon på en av de mange CSI ringvirkninger.


Med den økte synligheten av rettsmedisinske vitenskap er det ikke rart at folk er stadig mer interesse for prosessen som en karriere, og som et tema av interesse.


Hvis du vurderer en karriere i rettsmedisinske vitenskap, er det mange områder å bosette seg på en nisje. Ikke bare er det politiet detektivarbeid som er så i favør på den lille skjermen, er det mange andre muligheter også.


Rettsmedisinske vitenskap gjelder også over et bredt spekter av situasjoner. I motsetning til på TV, rettsmedisinske forskere er høyt spesialisert, og du kan bli overrasket over i områdene de gjelder ferdigheten.


Håndskrift- og dokumentasjon-eksperter anses rettsmedisinske forskere. Profesjonelle undersøke stykker av dokumentasjonen for å fastslå hvem som skrev dem, så vel som andre papir-bevis som lodd eller utskriftsstiler av faksmaskiner. Igjen, potensialet for feilinformasjon er store - rettsmedisinske dokumentet sensorer analysere ikke personligheter fra håndskrifteksempler.


Rettsmedisinske botanikere spesialister på plantelivet, inkludert pollen, som finnes på en scene, og kan gi hint om tid og sted for død. Likeledes, rettsmedisinske Entomologer også hjelpe bestemme tid og dødsårsaken gjennom sin kunnskap om insekt og andre små liv som kan bli funnet på åstedet.


Andre rettsmedisinske vitenskap inkluderer eksperter i skytevåpen eller verktøy, rettsmedisinske antropologer og rettsmedisinske kjeveortopedi.


Alle disse områdene er svært spesialiserte, og det er bare ikke mulig for en person å ha alle disse områdene innenfor deres riket av ekspertise. Alle ta omfattende opplæring i sine utvalgte felt, men alle arbeide sammen for å bidra til å løse forbrytelser.


Fremfor alt, bør personen som er interessert i rettsmedisinske vitenskap huske sammenheng med prime-time TV. Tilfeller er aldri løst i timen det tar showet å kjøre eller dager som showet representerer. Rettsmedisinske vitenskap er en mye roligere, svært detaljert prosess, og hvis du vurderer feltet er det viktig å holde det i tankene.

No comments:

Post a Comment