Thursday, November 8, 2012

Så ønsker du å være en sykepleier

Det er mange alternativer som er tilgjengelige for alle som er interessert i å forfølge en karriere i sykepleie. Etterspørselen etter helsepersonell er kontinuerlig på oppgangen så det er en positiv etterspørsel etter dem i årene framover.


Følgende er noen av alternativene som er tilgjengelige for alle som er interessert i å forfølge en karriere som er relatert i det medisinske feltet som er relatert på noen måte å pleie.


De som ikke gjør, hjelpe


For de som er fortsatt veier sine alternativer om er å forfølge en fullverdig karriere i sykepleie eller å bare prøve ut først, hvis sykepleie er faktisk karriere for dem, det et kort kurs tilgjengelig for dem til å studere.


Å være en CNA eller en sertifisert sykepleie assistent, krever bare en kort periode for å studere. Perioden vanligvis variere fra om en måned eller to, eller flere. Etter løpet, kan man umiddelbart begynne en jobb som en CNA der tidsbruk arbeider gir deg muligheten til å se selv et glimt av i pleie verden, samt gi deg inntekt til å lagre og bruke for muligens å komme inn i en full fledged pleie-programmet.


Være en LPN eller en LVN


En lisensiert praktiske sykepleier eller en lisensiert yrkesfaglige sykepleier er et kurs av studie som vanligvis tar omtrent ett år å studere, fullføre og slutt. Lisensiert praktiske sykepleier eller lisensiert yrkesfaglige sykepleier fungerer vanligvis direkte under legen eller en sykepleier.


Å være en lisensiert praktiske sykepleier eller en lisensiert yrkesfaglige sykepleier er også en av de effektivt middel for å komme inn i sykepleie skolen og bli en sykepleier. Det er sjukepleie skoler som lar lisensiert hjelpepleiere å ta kurs og kreditter i ferd med å bli registrerte sykepleiere. Yrkesfaglige skoler er de som vanligvis tilbyr LPN kurs. Denne prosessen av lisensiert hjelpepleiere studerer til å bli registrert sykepleiere vil fortsette å øke på samme tid som etterspørselen etter sykepleiere også øke.


Registrerte sykepleiere er på forespørsel


Når man er en sykepleier, alternativene for forfremmelse, utdanning oppgradering og jobb ansvar er en god. Prosessen som gikk på og deretter med hensyn til sykepleiere som studerer er vanligvis dette: sykehus som brukes til å tilby en diplom studie kurs for de som er villige til å studere sykepleie. Kurset varer vanligvis tre år. I løpet av denne tiden, studenter bodde og arbeidet deretter innenfor sine tildelte sykehus. Etter dette, de tar deretter brettene sine senere bli fullverdig registrerte sykepleiere. Men nå er forskjellig. Det er nå knytte grader i sykepleie som varte i to år.


BSN fordelen


Det er en kurs kalt Bachelor of Science i sykepleie som vanligvis dekker det meste av det teoretiske aspektet i sykepleie. Nylig, Bachelor of Science i sykepleie program er presset til å bli minst den minste nødvendige å faktisk kalles som profesjonell sykepleier at foreløpig akademiske programmer som kalles opp fra en sykepleier bakgrunn for å studere sykepleie Bachelor of Science grad blir sett på som et ideelt og lyd valg for sykepleiere som ønsker faglig utvikling,


I sammendraget hviler beslutningen om å være en sykepleier på deg. Valgene som er tilgjengelige avhengig alle på hvor mye du er villig til å bruke din tid, innsats, energi og penger på. Det er viktig skjønt at enhver beslutning om en gjør kommer fra hjertet og sinn, og at det å være en sykepleier, serverer helsevesenet yrket, og serverer behov og ønsker av andre er hva du vil gjøre, og ville gjerne gjøre for resten av livet ditt karriere.

No comments:

Post a Comment