Friday, November 23, 2012

Sertifisering Q&A: Typer sertifiseringer å vurdere For PC-relaterte yrker

Æ Hva slags sertifiseringer bør jeg vurdere en PC Specialist-karriere?


Som en PC-spesialist, vil folk stole på din spesialisert opplæring og ferdigheter for å holde kontoret knirkefritt. Du må ha følgende sertifiseringer:


• PC-spesialist sertifikat
• Microsoft sertifisert systemer ingeniør
• Microsoft sertifisert profesjonell


Æ Hva slags sertifiseringer bør jeg vurdere en programvare ingeniør karriere?


Programvare ingeniør designer og utvikler systemer for å kontrollere og automatisere produksjons-, forretnings- eller management prosesser. For å få en stilling som en programvare ingeniør, må du ha:


• En fire-årig utdanning i en PC-relaterte disiplin er nødvendig for de fleste software engineering stillinger.


• Sertifisering i diverse programmer er foreslått.


• Treningsprogrammer er tilgjengelig ved community colleges, yrkesfaglige skoler, tekniske institutter og i de væpnede styrkene.


Tjene og vedlikeholde computer-sertifisering er en god måte for programvareingeniører for å beholde sine ferdigheter oppdatert. I tillegg til Microsoft, Novell, Cisco og andre high-tech selskaper tilbyr Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) Computer Society relevante datamaskinen sertifiseringer.


Æ Hva slags sertifiseringer bør jeg vurdere en systemanalytiker karriere?


Disse arbeiderne finne ut hvordan å bruke datamaskiner for å få ting gjort. De forteller bedrifter og andre organisasjoner hvilke datamaskiner og programvare for å kjøpe, og de bestemmer seg for hvordan du får disse verktøyene til å arbeide sammen. For å kvalifisere seg på denne posisjonen, må du ha:


• En fire-års høyskole grad i informatikk, informatikk eller management information system.


• Microsoft-sertifisering og Microsoft Certified Professional (MCP)


Æ Hva slags sertifiseringer bør jeg vurdere en Systems Engineer karriere?


Systems engineering er som å sette sammen et puslespill, som matchet variert stykker sammen for å gjøre en sammenhengende helhet. Her er noen sertifiseringer som du må følge:


• BS i systems engineering eller andre relaterte engineering disiplin eller en tilsvarende kombinasjon av utdanning og relaterte arbeidserfaring.


• Novell sertifiseringer


Tjene computer-sertifisering på en prestisjefylt utdanningsinstitusjon er imponerende. Men hvis du ikke har så mye penger, kan du ta computer-sertifisering kurs hvor som helst og uansett du ønsker, og deretter betale for å ta eksamen. Bestått eksamen er hva tjener computer-sertifisering.


Æ Hva slags sertifiseringer bør jeg vurdere en teknisk instruktør karriere?


Som en teknisk instruktør må du være modne og veldig orientert mot folk. For å bli vurdert, må du ha følgende sertifiseringer:


• En fire-årig utdanning i en PC-relaterte disiplin er nødvendig for de fleste software engineering stillinger.


• CompTIA er sertifisert tekniske trener (CTT +) sertifisering.


Æ Hva slags sertifiseringer bør jeg vurdere en trådløs spesialist karriere?


Karriere sertifiseringsprogrammer er avgjørende for håpefulle trådløs spesialister. Mange er på utkikk etter programmer som har en komplett engineering læreplanen som konsentrerer seg utelukkende på trådløse program. Noen av disse er følgende:


• Sertifisert trådløse Professional inkluderer søknad om trådløse utvikling, nettverk elementer og sikkerhet og innebygde systemer. Antall timer som kreves for å fullføre sertifiseringen avhenger av institusjonen tilbyr programmet, men i de fleste tilfeller disse sertifiseringer krever minimum 200 timer forelesning i klasserommet og et gjennomsnitt på 200 timer i laboratoriepraksis.


• Cisco sikkerhet profesjonell Design sertifiseringer bare konsentrerer på perimetersikkerhet av dataene i web-området, i stor grad å unngå å bli hacket. Ulike versjoner av Web sikkerhet kurs som DVS 1.0 og DPS 1.0 er tilgjengelige for referanse.

No comments:

Post a Comment