Tuesday, November 6, 2012

En effektiv CV

Din CV er selgeren. Lenge før du får personlig å møte en potensiell ansatt eller har et intervju din CV vil være med å kjempe din hjørne på dine vegne. Det er viktig, da, at du oppretter en effektiv CV. Din CV vil være en av hundrevis, om ikke tusenvis, som arbeidsgivere vil se så du bør sørge for at det virkelig skiller seg ut og fremmer dine tjenester. Den eksakte tilnærmingen din CV vil ta, avhenger av du og din omstendigheter.


Russen og akademikere vil ikke ha veldig mye i veien for arbeidserfaring å plassere på en CV. Hvis du faller i denne kategorien, så du bør være spesielt oppmerksom på dine akademiske prestasjoner. Peke ut noen andre fakta vedrørende din skolehverdagen og resten av livet ditt som kan trekkes på når du får en jobb. Vellykket fullført arbeidserfaring deretter inkludere dette og gi informasjon om oppgavene utførte du.


Hvis din erfaring har vært oppnådd på arbeidsplassen, og du har lite i form av formell kvalifikasjoner bør du derimot bruke din arbeidssituasjon historie til din fordel. Snakke om rollene i litt mer detalj, og beskriver oppgavene du foretok. De mer avanserte eller den mer pålitelige en bestemt rolle var, jo mer du bør trekke på som i din beskrivelse.


En svært effektiv CV vil også inkludere en bragd delen med hver kvalifikasjon eller jobb del som er relevant. Du kan inkludere eksamen, eller du kan inkludere bestemt arbeid relatert ferdigheter. Husk, det er en sjanse at noen andre har ferdighetene som er lik eller kvalifikasjoner til deg selv, men ved å bruke dine ferdigheter som din hovedavdeling fordel du vil fortsatt skille seg ut og lage et positivt inntrykk. I tillegg til din følgebrev er din CV det viktigste du har i ditt forsøk på å vinne en jobb.

No comments:

Post a Comment