Saturday, November 24, 2012

Karriere ekstrautstyr grunnleggende

Karriere ekstrautstyr


Velger en karriere er en vanskelig avgjørelse å ta. Avgjørelsen og valg du gjør vil påvirke du for det meste av livet ditt fordi det setter et kurs for deg i flere tiår.


Hvordan gjør du et slikt valg?


Først, innse at siden du velger du kan alltid gjøre en annen. Med andre ord, er du ikke låst til en enkelt karriere for livet. Du kan endre ditt sinn og ditt retning når som helst.


Enten du ombestemmer deg, eller henge fast med din opprinnelige beslutning, vil du gå videre og oppdatere din jobb og karriere ofte. Det kalles karriere ekstrautstyr og bør være en del av enhver karriereplan og bane.


De fleste yrker krever konstant forbedring av ferdigheter kalt videreutdanning. Profesjonelle organisasjoner vanligvis annonsere programmer og tildele studiepoeng for ekstrautstyr kurs.


Hvis du ikke er i en profesjonell organisasjon satt opp din egen karriere avansement program. Det kan være en enkel klasse som er tatt en gang i året eller et komplett program over flere uker. Hva noensinne ditt valg studere alternativene og gjøre Skjønnsomme valg.


Så, gjøre minst én klasse i året. Hvis din arbeidsgiver ikke betaler for karriere ekstrautstyr programmer, betale for dem selv og delta.


Etter å ha fullført en klasse, kan du oppdatere din fremgang og gjenoppta regelmessig. Oppbevare en stokk av klasser, instruktører og hvor du gikk dem. Den virkelige verdien i denne vil brette som du forberede din årlige vurdering, be om en høyning eller markedsføring eller søke etter en ny jobb.


Den kommer ned å sette mål, planlegge en bane til disse målene og oppnå dem. Selv om du er alene på din vei du kan vokse i din karriere.


Til slutt ta affære. Ta det første skrittet mot dine karrieremål ekstrautstyr, selv om du føler deg usikker. Handlingen åpner alle slags usett muligheter og tydeliggjør problemer når du kommer i gang fremover. Sette din severdigheter høy, satse på dine mål, og iverksette tiltak for å gå videre mot vellykket karriere ekstrautstyr.

No comments:

Post a Comment