Monday, November 5, 2012

Tips på fremmarsj din karriere

Din karriere skal i hovedsak være din kontroll. I en ideell verden, ville du fremgang i firmaet som er valgt for å gjøre jobben din bra og gjør det i tide. Men, om du er på utkikk etter en fortjent lønnsøkning eller du vil kampanjen kan det hende at du blir ofte oversett i preferanse for ansatte som du mener er ikke like dyktig som du er. Det er ingen bruk i å utføre vel, hvis de riktige menneskene ikke hører om det.


Nettverk innen selskapet du jobber for kan ikke virke som den ideelle måten å tilbringe tid, men det vil sikre at ansiktet ditt passer. Aldri være redd for å sette din beste foten fremover og synge din egen lovsanger om nødvendig. Når du gjør noe bemerkelsesverdig la dine ledere, og hvis det er nødvendig, deres ledere vet. Hvis du kommer opp med en idé som vil potensielt gjøre, eller spare penger så fortelle de riktige personene om det.


Din karriere er viktig, og bare ved å ta kontroll over det er progresjon kan du være sikker på at det vil gå slik du vil den skal. Sette mål er en stor del av dette målet. Med korte administrere middels og langsiktige mål som du vil være i stand til micro alle aspekter av din karriere. Kortsiktige mål bør være rettet mot å oppnå målene dine mellomlang sikt, som i sin tur bør hjelpe deg å oppnå dine mål.


Skrive ned dine mål, og holde oversikt over hvordan du gjør. Sørg alltid for at de er oppnåelig, men givende. Hvis målene dine er for lett, og du kan nå dem med liten eller ingen innsats, så er det ingen virkelige poenget. Alternativt, hvis målene dine er for vanskelig vil du raskt bli motløs og gi opp. Liv kan kaste den sporadiske hinder eller uventet gave din vei, og så det vil være nødvendig fra tid til annen å revurdere din posisjon. Prøv å endre dine kortsiktige mål bare hvis du er verre enn forventet og dine mellomlang sikt mål om bedre enn du hadde håpet.

No comments:

Post a Comment