Sunday, November 25, 2012

Rådgivning: Utvide definisjonen

I min bok "Noen kan konsultere!", det har vært brakt til meg at jeg bruker den maskuline pronomenet "Han" min skriftlig. Det er fordi det var tradisjonelt en mannlig dominert industri, men det har endret seg nå!


Som kvinner har brutt glasstaket i nesten hver industri og enterprise over de siste 30 årene, så har konsulentvirksomhet blitt mer tilgjengelig til det vakrere kjønnet. Jeg ville ikke tør bød slik at alle kan konsultere og la ut halvparten av befolkningen!


Før om et tiår siden, tittelen "konsulent" var mer eller mindre begrenset til pensjonert diplomater og top corporate offiserer, rekruttert mer på grunn av deres "kontakter" i stedet for deres praktisk kunnskap. Med andre ord, inntil nylig, var den konsulent stilling mer æres enn faktiske. Men det har også endret seg dramatisk.


Antall konsulenter for nesten alle problem i livet har økt tidoblet eller mer i løpet av siste ti årene, og feltet av konsulenter fortsetter å vokse. Faktisk er uavhengig konsulent en av de raskest voksende bedriftene i landet i dag!


La meg gi deg en enkel og lett å forstå definisjonen av en konsulent:


En konsulent er en ekspert på erkjennelsen problemer og forme løsninger på disse problemene. Behovet for problemløsere blant store og små bedrifter over hele verden har aldri vært større. De stadig skiftende stemninger av kjøperen pluss mylderet av krisesituasjoner som forretningsfolk står overfor nesten daglig, har opprettet en "selger marked" for varsling konsulenten.


Så i å utvide vår definisjon av hva en konsulent er og hva han vi kommer til det uunngåelige spørsmålet:


Hvilket område av arbeidet har du vært involvert i de siste årene? Husk, du trenger ikke å ha en kvart århundre arbeid bak deg for å konsultere. Konsulenter kommer i alle størrelser og med alle slags bakgrunner.


Min misjon er å overbevise mine lesere at det er sant; noen (deg) kan kontakte, ved hjelp av det du allerede vet å hjelpe andre, og gjøre en betydelig ekstra inntekt!


Du kan se på ethvert emne som du har topp-hakk erfaring i. Kanskje vet du hvordan å sy med stor presisjon; du har tonnevis av tips og triks som andre seamstresses kan dra nytte av. Du kan begynne å konsultere klienter på deltid. Du kunne tilby et hefte av disse sy tips og triks til klienter.


Med andre ord, hvis du er en ekspert på alle felt, kan du "gården ut' din kompetanse og samle økende mengder av inntekter i prosessen.


Nå for en konsulent når problemer oppstår er like naturlig som leter etter solen å komme opp hver morgen. Når du ikke føler deg godt, kalle du for tjenestene til en lege. Hvis bilen ikke kjører riktig, kan du ta det å en mekaniker. Og så det er med en forretningsmann når han møter en problem om det er innen regnskap, juridiske, salg eller kunderelasjoner.


Ditt fagområde er verdifulle til noen person eller selskap akkurat nå!


La oss strekke vanligvis antatt grensene for hva en 'business konsulent"er, og innse at eksperter er nødvendig for nesten alt en person prøver å oppnå i livet:


Bilverksted
Hjemmeinnredning
Studier
Reise
Sysselsetting
Hobbyer


En annen side av dette behovet for konsulenter er i tilfelle av over-entusiastiske entreprenør som løper hodestups inn i en bedrift hvor han har liten eller ingen erfaring. Mange slike drømmere investere sine sparepenger i tvilsomme prosjekter uten å vurdere ideen om å bringe i en kompetent business konsulent til å analysere og evaluere sine planer.


Selv erfarne folk er liggende å over-rate sine egne ideer. Bildet av slutten resultatet, og dedikerte entusiasme mot oppnåelse av ett mål er førsteklasses røykere for suksess; men kan un-merited entusiasme og dedikasjon også være svært farlig; Hvis det ikke er basert på solid forskning, kan det føre folk å jage hodestups etter ikke-eksisterende regnbuer.


Og det er der du kan passe inn som en business konsulent.


Vennligst godta at det ikke er nødvendig for deg å ha eies eller drives av en vellykket bedrift å bli en vellykket business konsulent. Heller ikke er det viktig at du har vært i ledelsen eller har en tittelen posisjon. Du må imidlertid muligheten til å selge deg selv, og en oppdatert forståelse av området der du har tenkt å hjelpe andre.


Til slutt, jeg ønsker å male et bilde av hva konsulentenes livet kan være. Selv om hver rådgivning er unik, akkurat som hver person er forskjellig, er det noen ting som du kan se frem til å oppleve.


En annen tittel for en konsulent er: en uavhengig profesjonell.


La denne tittelen troll rundt leppene for et øyeblikk, sier det høyt. Den har en fin ring til det, synes du ikke?


At alle viktige uavhengighet er deilig. Du er virkelig din egen sjef. Mens andre kan ha å sparke en klokke, overholder mange lettsindig firmapolicyer og finne seg i en brunst av likhet, gjør selvstendige yrkesmessige aldri!


Du trenger ikke å spille "kontoret politikk" fordi du er uavhengige.


Du må aldri gå mot din egen indre sannhet å formilde noen "sjefen".


Faktisk, vil du bli UTBETALT til "snakke ditt sinn". Du kan sjokkere, overraske og oppdage helt nye områder av utvikling for kundene dine. Du blir aldri lei, fordi du alltid finne deg selv i en fersk miljø med nye ansikter, nye personligheter og nye prosjekter.


Den uavhengige profesjonelt finner dyp tilfredsstillelse i arbeidet han eller hun gjør, fordi hver idé, projeksjon, og løsningen kommer innenfra dem og har hans eller hennes unike stil og innhold som er stemplet til den.


Til slutt, som vi utvider vår definisjon av konsulenttjenester, er det viktig å vite at det kan tas så langt, eller så lite, som du velger å gå med den. Du kan finne deg selv på den internasjonale scenen reiser mye, eller du kan arbeide rett i din egen bakgård en ren steinkast fra din kundebase. Du vil sette perimeters av din livsstil; ingen andre vil styre din skjebne.

No comments:

Post a Comment