Thursday, November 22, 2012

Sykepleie grad - en innsiden se

Folk lever lenger, hovedsakelig på grunn av endringer i livsstil, men også på grunn av utrolige fremskritt i helsevesenet. Et av resultatene er behovet for mer helsepersonell, inkludert sykepleiere. En måte industrien er i endring er ved å tilby yrkesvalg i form av mer utdanningsmuligheter og alternativer.


Førsteamanuensis-grad i sykepleie har først nylig blitt et alternativ, selv om det er raskt økende favør i helsesektoren. Mens det er selvsagt noen forskjeller i trening for en associate's degree i motsetning til en bachelor-grad, er mange helse byråer, - inkludert sykehus og legens kontorer - erkjenner det faktum at de ble uteksaminert med førsteamanuensis grader kan utføre mange av de samme pliktene og håndtere mange av de samme ansvar som de med en bachelor-grad. Men er det virkelig en forskjell?


Det må være noen forskjell bare ved forskjellen i tidskrav for de to gradene. En associate's degree oppnås vanligvis i to år. Dette kalles noen ganger en "fast track" og det er mange førsteamanuensis studieprogrammene tilgjengelig. De fleste er tilgjengelig gjennom fellesskapet høgskoler eller tekniske skoler, selv om noen fireårige universiteter tilbyr nå fast track grader som en del av deres treningsprogrammer.


Ved sammenligning, tar en bachelorgrad i sykepleie vanligvis fire år. Noen som går inn i college med minst et par timer av college bak dem og en solid plan kan gjøre det raskere, spesielt hvis sommerskole klasser brukes til å fremskynde prosessen. Men som hovedregel, det tar en full fire år å fullføre college med en bachelorgrad i felt, inkludert sykepleie.


Hvis du kan oppnå en associate's degree i bare to år, hvorfor skulle noen gå for den bachelor-graden? De fleste helsesentre synes villige til å akseptere enten grad, men mest gjøre en betal differensiering. De som har uteksaminert med en bachelorgrad kan ofte forvente å få utbetalt mer enn de med en associate's degree. En av de positive poengene er at en sykepleier med en førsteamanuensis grad kan vanligvis gå på jobb tjene en god lønn og plukke opp klasser mot bachelorgrad å øke sin verdi.


Så hva er forskjellen i faktiske studien kreves? Et viktig poeng bemerket av tilhengere av associate's degree er at fire år universitetet krever en "godt avrundet" utdanning før overdragelse en grad. Det betyr at nyutdannede er krevde å fullstendig krav i historie, kommunikasjon, kroppsøving og andre fag at noen sier ikke er relevant for en sykepleier grad. Det finnes også noen matematikk og realfagene som vanligvis er ovenfor de som kreves for en to-år sykepleie grad.


Ved sammenligning, vil en førsteamanuensis grad programmet ofte bruke et format som "blokk". I stedet for å ta en algebra-klasse og en kjemi klasse, kan de i knyttes studium ta en ettermiddag klasse som kombinerer de to, med fokus på måten algebra og kjemi gjelder sine utvalgte felt.


Noen sier det er ingen erstatning for bachelorgrad og at sykepleiere bør alle være nødvendig å gå gjennom hele programmet. Så lenge det er en etterspørsel etter sykepleiere og andre i helsevesenet feltet, er det ingen tvil om at raskere trening - så lenge det er tilstrekkelig - vil bli etterspurt.


Denne artikkelen kan reproduseres bare i sin helhet.

No comments:

Post a Comment