Monday, November 19, 2012

Klar For en karriereendring? Reise ruten Microsoft-sertifisering

Er du misfornøyd med din jobb? Vil du finne en ny eller i det minste gjøre et trekk til en annen avdeling i firmaet? Trenger du sertifiseringer i MCSE, MCP og noen av de andre forkortelsene? Du må sitte ned og bestemme hva karrierevei du ønsker å ta hvis du ønsker å gå Microsoft Certification-ruten.


Først av alt, har du noen tidligere erfaring i næringslivet? Hvis så, uansett hva du velger å gjøre, enten det er MCSE trening eller MCP trening eller noe annet, vil du være foran andre med ingen tidligere profesjonelle kompetanse. Men, hvis du velger å gjøre en karriere endring som er en komplett 180 grader fra hva du gjør nå, vil du ha noen problemer med å finne lønnet arbeid uten noen konkrete erfaring.


For eksempel, hvis du er en administrativ assistent, og bestemmer seg for å gå for en Microsoft-sertifisert System Engineer, bedre kjent som en MCSE, må du ha noen praktisk erfaring (det grunnleggende kravet er omtrent et år av tidligere erfaring) under beltet før du starter treningen MCSE selv. Hvordan kunne du gå om du gjør det? Har du flere alternativer. Finn en mentor. Kanskje kan en annen person i firmaet som har en MCSE gi deg tips og kjennskap på stedet i sin jobb. Frivillighet gjennom en nonprofit eller noen andre samfunn organisasjonen kunne netto du noen verdifulle erfaringer. Visning som praktikant, enten betalt eller ubetalte, er et annet alternativ.


En frivillig posisjon eller et internship er også gunstig for personer med en frisk Microsoft-sertifisering, men ingen praktisk, hands-on erfaring. Praktisk talt alle nonprofit organisasjon eller samfunnet gruppe har datamaskiner. Noen av dem er små grupper og andre har datarom (kanskje statlige jobb plassering steder) med ingen budsjettet til å ansette heltidsansatte. Du har fått til å tenke utenfor boksen etter måter å få den praktisk erfaringen.


Nettverk blandebatterier eller sosiale tid er en annen god idé. Du kan omgås fagfolk i feltet du prøver å bryte seg inn i og finne ut om deres internship muligheter. Det er det perfekte stedet til å selge eller markedsføre deg selv. Sjekk ut din lokale Chamber of Commerce for noen lokale handelsorganisasjoner i feltet potensielle som utgangspunkt i dette nettverk forsøke. Mange ganger, kan du finne ut noen uvurderlig informasjon om moduler og outs av din potensielle området av sertifisering. Læring fra ekspertene kan være et øye åpning opplevelse for deg. Pokker, kan du selv endre din sinn fra trosset de MCSE boot Camp og syv testene for MCSE eksamen. Er det bedre ikke å få innsikt at før du bruker tid og penger?


Når du har fullført din sertifisering, enten det er navigere gjennom MCP kurs eller andre Microsoft-sertifisering, være forberedt på å starte fra grunnen av i din nye bestrebelser. Bare husk at noe har å gjøre med teknologi vil endre seg igjen i et år eller to, så du har å holde tritt med nye trender og det betyr fortsatt instruksjon. Så lenge du reiser Microsoft-ruten, vil du bli vellykket.

No comments:

Post a Comment