Sunday, November 4, 2012

Gleden av pensjon

Du har nettopp tilbrakt 30 år å lage rapporter, fielding telefonsamtaler, innlevering av papirer og roe ned sjefen på kontoret. På slutten av hver dag, kan du finne din energi gradvis avtagende som du nå det punktet der du ønsket å erklære den siste delen av arbeidet-pensjon.


Avgang er når en person føler uttak fra sin okkupasjon for å finne litt tid for sine selv og tenke på hvor mye han eller hun har tjent eller lagret.


Alle trenger en gang å opphøre arbeider, reflektere tilbake over fortiden og nyte hva livet har å tilby med den enkeltes pensjonisttilværelse plan eller pensjon bor tett bak.


Imidlertid, problemet med pensjon ved hjelp av de typiske Pensjonene planer som det av sosial sikkerhet; folk burde starte til å stole på sine egne sparing enn den vanlige måten å pensjonsplanlegging for personer. Dette skyldes at sosialkontoret er gradvis å miste mer ressurser enn det bør være å få for å forsyne tilstrekkelig sårt tiltrengte midlene til sine medlemmer.


Faktisk, hevder byrået at de betaler mer enn hva de samler inn, og de frykter at innen år 2010, 76 millioner mennesker er anslått til å nå deres pensjonsalder. De anslått at på den tiden, med alle eiendeler blir utnyttet med eksepsjonell hastighet, de kanskje bare betale 72% av forventet avgang kompensasjon av medlemmer.


Dette fortsetter for å vise at folk bør prøve å stole mer på deres personlige sparing og andre kilder til sine pensjonsordninger. Dette vil føre til et mer balansert syn på alle aspekter så langt som er opptatt av pensjonering.


Så hva er alternativene til sosial sikkerhet? Her er en liste over andre avgang ordninger som du kan begynne å planlegge av nå slik at innen du når pensjonsalderen, du ikke vil utelukkende stole på din trygd pensjon fordeler.


1. Livrenter


Dette er svært tilpasningsdyktige forsikringsavtaler ment å gi inntjening og hjelpe du nå finansiell stabilitet selv etter at du har nådd pensjonsalderen.


2. Investeringer


Spare penger er bare begynnelsen. Du må velge ventures som vil gi deg større penger over en lang periode.


Prøv å se for de "livsstil aksjefond," som setter en del av pengene dine i diversifisert aksjer og den andre delen i obligasjoner, og opprettholder en solid balanse mellom to.


Et annet godt valg er målet retirement fund. Sin portefølje blir mer konservative når du nærmer deg pensjonsalder.


3. 401 (k)


Din arbeidsgivers 401 (k) eller 403 (b0 kan være gode kilder til pensjonsytelser. Her, selskapet vil trekke fra en del av din inntekt og investere beløpet på gjensidig midlene, vanligvis på din valgt instrument.


4. Emergency konto


Prøv å flytte pengene dine automatisk hver måned fra sjekkontoen i en konto som er øremerket for uventede administrasjonsutgifter. Målet for en sum som vil dekke tre måneds verd av grunnleggende (boliglån, mat, verktøy, bil betalinger, etc.)


Når du har bygget denne reir egg, ville du ikke måtte trekke seg fra langsiktig besparelser hvis en krise treff.


Det er ingen hemmelighet å bygge rikdom etter pensjonsalder. Du trenger bare å leve på mindre enn du gjøre, og investere overskuddet brønnen. Når du spare penger og investere automatisk, ville din pensjon definitivt være den beste fasen i livet ditt der du nyte avslapning med ingen økonomiske forpliktelser å bekymre.

No comments:

Post a Comment