Wednesday, November 21, 2012

Hvorfor balansert arbeidslivet er så avgjørende

Kanskje er det enkleste utgangspunktet i å utforme strategier for balanse mellom jobb å re-tenke hva som utgjør "arbeid". Det er en vanlig feil gjort av mange organisasjoner å forvirre produktivitet med timer brukt på jobb. Forresten, arbeidet ikke alltid har å ta plass "på jobb". Forholdet mellom hvor mye arbeid blir gjort og hvor mange timer er tilbrakt på jobb kanskje ikke så sterk som mange antar. Understreker hvor mange timer brukt på kontoret eller på en arbeidsstasjon, kan i stedet for hvor mye arbeid som er fullført, lage unødvendig og tungvint hindringer for å oppnå balanse mellom jobb. Nøkkelen ting å bli anerkjent er at fleksible arbeidsforhold ikke nødvendigvis innebærer færre arbeidstimer. I stedet bør gir fleksibilitet tillate individer å omorganisere sine arbeidstimer å passe med deres personlige behov og forpliktelser.


I lignende studiet av Baldiga (2005) er work-life problemer en vekker for alle Regnskapsførsel Profesjonell som er involvert i å håndtere en fast. Forskning viser at work-life balance er en stor bekymring for fleste regnskap fagfolk. Mange bedrifter har implementert profesjonell utviklingsplaner og fleksible arbeidsordninger som spesielt utformet for å støtte fremme av kvinner. Undersøkelsen funn har brakt utfordringen i fokus: organisasjoner som søker å rekruttere talentfulle fagfolk må gi muligheter for utvikling og work-life balanse for å beholde dem.


Fagpersoner i både forretnings- og offentlig regnskap uttrykte lignende nivåer av bekymring om work-life balance: 87% av kvinner og 78% av menn. Tallene var enda høyere blant foreldre med yngre barn: 91% av kvinner og 83% av menn i offentlig regnskap hadde uttrykt stor bekymring. Tydeligvis, evnen til organisasjoner å oppnå work-life balance har en innvirkning på ansatt oppbevaring. Dataene viste at tre viktigste grunnene hvorfor fagfolk forlate offentlig regnskap var (1) arbeidsforhold (tidsplan, timer og tildelinger.), (2) balanse mellom jobb og (3) ønske om endre. For profesjonelle under alderen 35 spilte arbeidsforhold (81%) og work-life balance (68%) viktige roller.


For å oppnå ønsket balansen, har organisasjoner implementert fleksible arbeidsordninger. De spurte rapporterte at de ofte jobbet hjemmefra på kveldstid eller i helgene. Data viste at tilgang senior fagfolk (partnere og konserndirektører) til talemeldinger, e-post og firmaets nettverk ofte hjemmefra. Disse samme profesjonelle også rapportert å være i stand til å forlate arbeidet oftere for å delta extracurricular familiebegivenheter. Det synes at mens senior fagfolk rapporterer ofte jobbe hjemmefra på nettene og i helgene, de også dra nytte av deres arbeidsgiver fleksibilitet i løpet av arbeidsdagen.


I konklusjonen, som tydelig fra ulike forskere rundt om i verden, er balansert arbeid-livet faktisk en viktig faktor som påvirker ansatte oppbevaring i organisasjonen.

No comments:

Post a Comment