Wednesday, October 31, 2012

Transkripsjon - gjør livet ditt enklere

Da den ble først brukt og sendt over radio, ord-transkripsjon trakk stor oppmerksomhet og bli hovedpunkt av publikums samtale. Aviser har også mange data om, og alle som kan lese det blitt interessert i å få inn i den.


Å være en transcriptionist, arbeider på transkripsjoner tilbyr en annen slags jobbmulighet. Det er en oppgave som du kan få glad i, bortsett fra at du vil også tjene mer penger i forhold til andre jobber.


Imidlertid jobbet som en transcriptionist presentere deg grønnere beite du leter etter?


Kvalitet transkripsjon generelt betyr å gi klienten med de klareste og mest omfattende utkastene som klienter se inn. For å oppnå dette målet, sikrer selskapet at de få Erfarne transcriptionists og beste audios som kan erverves.


Arbeidet liksom fører til press, bortsett fra å være en tidsfrist-drevet business; Det må også en full presisjon. All informasjon som du vil høre over lyden, du må være i stand til å transkribere det nøyaktig. Klientene søke alltid en avgang som er både troverdig og pålitelige.


Selskapene må også gjør det sikkert, at de vil levere komplett utskrifter i den raskeste tiden som mulig. Bortsett fra nøyaktighet er fristen en annen viktig faktor. Når klienten har gitt en bestemt cut-off grense, med alle midler, må det være delivered.


Verdien av en transkripsjon vil variere på hvordan klienter vurdere arbeidet som disse transcriptionists oppnådd. Forhøye eller nedgang på antall sine klienter vil også være avhengig av kvaliteten resultatet som transcriptionist produsert.


De fleste av de noterte formatene som godtas av transcriptionist er følgende:


1. Court bånd-dette vil være består av dekningen av retten høringer være det i høyere eller lavere domstoler. Det vil også inkludere vitnesbyrd fra begge partene involvere i en bestemt sak.


2. Intervjuer-dette vil også omfatte dialogen vanligvis mellom intervjueren og intervjuobjektet.


3. Styret møter og konferanser-viktig dagsorden for møtet er nødvendige ting å bli diskutert og tatt hensyn til.


4. Roundtable diskusjoner-Dette refererer til enten en formell eller uformell måte av legging diskutere ting ut av en gruppe.


5. Medisinsk rådgivende grupper - dette er vanligvis en av mest i etterspørselen tjenester i transkripsjon i dag.


6. Disse tjenestene tilbys video og Film tid koding-klienter som er innen film redigering.
På den annen side, når det har også avtaler med overføring av lyd i forskjellige medietyper, kan du gjøre det på ingen av audiotape, CD-ROMen, CD-ROM, DVDer, og noen kan overføres til videocassettes. Det finnes flere innstillinger slik at det blir enklere for deg å overføre data fra lyden som du trengte.


Hele aktiviteten i transkripsjon må gjøres nøyaktig. Transcriptionists gjør det sikkert at de er i stand til å gjøre alle nødvendige utelatelser, rettelser, formatering og andre tekniske oppgaver som må gjøres før du sender utganger til klientene.


Selskapene tilbyr også for flere treninger og anmeldelser for deres transkripsjon å holde spor som kvaliteten på arbeidet deres er til bedre.

No comments:

Post a Comment