Tuesday, October 23, 2012

Kyss ringen: Hierarki saker

Hentet fra sannheten om hvordan du administrerer din karriere...Og ingenting, men sannheten.


Noen spurt gang et Washington insider hvordan å håndtere viktige personer som du ikke kan stå. Hans svar? "Du sette på ansiktet ditt respektfull og du blink ikke." Denne strategien er kjent i business sirkler som "kysse ringen." Sin opprinnelse ligger i en mye tidligere epoke, når kongelige og prester hadde ringer av office denoting deres status. Bukker hodet ditt som du kysset deres ringene var hvordan du viste respekt for sitt kontor, mens ikke nødvendigvis følelsen at følelser mot tegn selv.


Hvorfor gå til bryet med å vise ærbødighet til noen du ikke personlig sånn eller respekt? I klipp og skubb verden av virksomheten, som i den politiske sfæren, handler det om overlevelse. Eller, for å se på det mer positivt enn opplyst egeninteresse. Liker det eller ikke, næringslivet er strukturert etter en sterk følelse av hierarkiet. Hvorfor ellers ville vi være så fiksert på å få kampanjer og bedre titler? De høyt oppe kan ha en betydelig innvirkning på omdømme og karriere: positiv hvis de liker deg og se deg spille av reglene, negativ hvis de føle seg forbigått av deg på noen måte. Vise dem bidrar den passende respekten til å holde din karriere banen hinder gratis.


"Kysse ringen" kan bety å svare i en nøytral til positiv måte når noen viktige sier noe utenfor basen i et møte. Eller bor positive med sjefen din når han eller hun ikke forstår hva du prøver å gjøre eller si. Men irritert eller forundret du føler, holde din ansiktsuttrykk type og gratis negativitet, en slags pokerfjes. Det er verdt å praktisere dette foran speilet slik at den er klar til å sette på når du trenger den.


"Kysse ringen" betyr ikke å være sycophantic skjønt. Det er bare om trår forsiktig rundt egoer. Det er ingenting galt med å fortelle en senior person som du tror det kan være en bedre måte å gjøre ting, men bare pass på at du tenke strategisk og ikke reagerer der og da, spesielt hvis det er andre til stede. Hvis du er oppriktig bekymret om noe kan du ta det opp i privat på en nøytral måte, men ikke lage en big deal ut av det. Du gjør dette ved å snakke om det i en lavmælt måte, taktfullt innføre poenget ditt ved å si, "forresten, hva synes du om..." eller "Er at det er en sak å bli fremstilt for denne andre synspunkt?"


Er det "ikke kysse ringen" øyeblikk for? Du vedder. Så snart noe ser den minste bit på umoralsk eller ulovlig må du stoppe og tenke. Ikke hoppe til konklusjoner, men når du har bekreftet at noe upassende er opp, gjøre alt du kan for å frigjøre deg fra situasjonen før du kommer i vanskeligheter. Hvis for eksempel firmaet krever at den høyeste nivå personen på en middag bør plukke opp utgiftene kan du nøle før du betaler for noe slik at sjefen din ikke har å sette det på hans eller hennes reiseregningen. Mens ulovlighet er noe som du bør alltid rapporterer, uten unntak. Det er ex-ansatte i Enron eller helse Sør, for tiden i fengsel, som trolig ønsker de hadde talt, eller selv forlatt sine jobber, snarere enn å holde mamma.


"Kysse ringen" er en av et repertoar av respektfull atferd som vil tjene deg til god nytte med høy rangering mennesker. På et tidspunkt i karrieren din vil du ha å suge i tarmen din, og vise ærbødighet til en senior person som du ikke kan stå. Vær forberedt på det.

No comments:

Post a Comment