Thursday, October 4, 2012

Fire fasetter av arbeid balanse

Jeg har nylig kom gjennom en uke av veldig hardt arbeid, kaotisk energi og lange timer. Som jeg vurdert min mål og fremdriften for uken, innså jeg at jeg ikke kunne huske mye av noe som skjedde under den uken. Det var alle en forvirret dimme i mitt sinn, en dag blanding til neste. Jeg tror at hardt arbeid er bra for oss. Men hvis vi ikke også inkludere perioder med resten, rolig ettertanke og rekreasjon, hva vi jobber så hardt for? Vi må også gjøre tid til å nyte fruktene av vårt arbeid.


De sier "en kvinne arbeidet er aldri gjort", men dette gjelder for menn også. Generelt er aldri arbeid - som er en god ting virkelig, fordi hvis det er noe mer arbeid gjøres, det er ikke mer fremgang skal gjøres. Men konstant arbeid uten play gjør for en svært kjedelig eksistens. Nøkkelen er Saldo. Det er en vanskelig ting å oppnå for mange, meg selv inkludert. For det meste av mitt liv har jeg enten blitt går 100 miles i timen eller stoppet helt.


Så hvordan oppretter vi balanse i våre liv? Jeg tror det er fire nøkkelområder i våre liv som krever (Ja, krever!) daglig oppmerksomhet. For øvrig, er de oppført i rekkefølgen av betydning.


Gud i åndelighet - tar tid å midtstille deg selv og kommune med Gud (uansett hva din tolkning av Gud kan være), er avgjørende. Bønn, meditasjon og rolig ettertanke er så viktig for vår totale helse. Det spiller ingen rolle hvilken religion du øve, det teller bare at du tid til å respektere dine åndelig self og tilkoblingen til Guddommelige, hver eneste dag. Først er i morgen best for de fleste, siden det kan hjelpe deg med å vedta en positiv tankesett for dagen. Eller foretrekker du kanskje sen kveld-time før sengetid, for å hjelpe deg å de-stress fra dagen. Du trenger ikke å bruke timer på dette, 30 til 60 minutter er nok.


Self - hver enkelt av oss trenger tid hver dag å arbeide på vår fysiske og følelsesmessige velvære. Dette er tid som vi kan bruke for øvelsen, loggføring og Self-leting og hobbyer. Igjen, det trenger ikke være store mengder tid, men minst litt tid for øvelsen og selvforvaltning er nødvendig. Kvinner er spesielt flinke til å ta vare på alle andre og neglecting seg. Ikke gjøre det! Du kan ikke helt gi til noen andre når du er tom selv. Gjør deg selv en prioritet, og gjøre tid å riktig omsorg for deg selv, fysisk og følelsesmessig. Stol på meg, du vil være en mye gladere person og kunne gi at mye mer til de du elsker.


Ektefelle/familie - dette er faktisk to kategorier, men de har en tendens til å blande sammen. Tid sammen som en familie er så viktig, og det er noe som dessverre begynner å skje mindre og mindre i vårt oppjaget samfunn. Her er noen måter å hjelpe som. Gjør det til en prioritet å ha middag sammen hver eneste kveld. Ingen distraksjoner eller TV blaring i bakgrunnen. Har en "familie day" eller "familie night" der du tilbringe en kveld, eller kanskje en helgedag sammen gjør noe morsomt som en familie- og dette inkluderer ikke camping ut rundt TV. Gå til parken og en piknik, besøker Loppemarked eller garasje salg, eller om vinteren kan du bygge en snowman eller gå sledding eller skøyter. Tidsbruk sammen har det gøy er viktigste. Dette gjelder også for du og din ektefelle. Har en ukentlig "dato natt" der to av dere bruke tid alene sammen, uten barn, og uten distraksjon. Relasjoner krever vedlikehold for å holde dem sterk. Gjøre det romantiske og rekindle flammen som en gang ført dere sammen. :-)


Arbeid/Business - er du overrasket jeg legge denne siste? De fleste mennesker i dag sette arbeidet først og glem resten, men gjøre så oppretter en følelse av konstant plikt og drudgery. Arbeidet er viktig, men det er ikke viktigste i livet. Hvis du gjør de tre kategoriene dine første prioriteter, vil det være mye mer produktiv tidsbruk-arbeide. Du vil ikke føle så brent ut og stressa, og du vil oppnå mye mer enn du ville ellers.


En av de viktigste tingene vi kan gjøre for å bli mer balansert i våre liv er mestre kunsten å Mindfulness. Det betyr å være fullt tilstede i hvert øyeblikk, å gi vår fulle oppmerksomhet til hver oppgave. Dette kan være vanskelig for mange av oss, fordi som vi utfører én oppgave, våre sinn er allerede bevegelse fremover til neste oppgave, og ene etter at. Dette betyr at til enhver tid, er vi utføre flere oppgaver samtidig. En vi utfører med våre hender, og den andre i vårt sinn. Hva en måte å føle utmattet og overveldet.


Prøv å fokusere bare på én aktivitet om gangen, og jeg tror du vil bli overrasket over hvor mye mer du kan få gjort, og med mindre trøtthet på slutten av dagen. Det tar praksis skjønt. Først må du kanskje få konsekvent oppmerksomheten tilbake til oppgaven. Tankene dine vil kanskje holde vandrende, som det blir brukt til å gjøre. Det er helt greit, bare bringe det forsiktig tilbake til hva du er gjør akkurat nå, og fortsette på. Med litt øvelse vil du kunne mestre dette og føler mye mere sentrert og rolig i hele dager.

No comments:

Post a Comment