Wednesday, October 3, 2012

Hvordan velge en Home Business eller jobb

En ting jeg ser stadig fra "newbies" med arbeid hjemme verden er, "Jeg er så forvirret, jeg vet ikke hvor du skal begynne!" Det er sant, det er så mye informasjon der ute, og ikke alle av det gode. Svindel er blandet rett inn med lovlig virksomhet muligheter og jobber.


Her er en svært enkel måte å bestemme seg for en retning hvis du leter etter en arbeidet hjemme jobb eller virksomhet.


Hva du liker å gjøre? Lag en liste over hver eneste ting du liker, eller har en interesse i.


Hva er du flink til? Lag en annen liste over hver enkelt talent eller muligheten du har, eller har gjort i tidligere stillinger. Ikke bare vanlige "jobber" heller, se på tingene du kan gjøre for din familie, venner, hobbyer osv.


Match-spill. Kan noen av elementene fra listen # 1 kombinert med et element fra listen # 2 og gjort om til et hjem virksomhet? For eksempel hvis du elsker å rengjøre, og du er flink til å organisere, du kan bli en profesjonell organizer eller starte en rengjøring virksomhet. Hvis du elsker å skrive, kan du skrive artikler og ebooks om hvordan å få organisert. (eller et emne fra listen # 1 og # 2)


Vil du være din egen sjef eller arbeidet for noen andre? Hvis du ønsker å arbeide for noen andre, kan du starte forskning jobber som samsvarer med elementer fra listene. Hvis du ønsker å jobbe for deg selv, kan du starte å undersøke mulige hjemmekontor alternativer, enten med et eksisterende selskap, eller danne dine egne.


Det er så mange retninger du kan gå i. Den vanskeligste delen er å velge en. Få tydelig på hva du ikke ønsker å gjøre. Hater Telefon fungere? Noter som. Faktisk, lage en liste over hver eneste ting som du ikke ønsker å gjøre i en jobb/biz. Deretter skrive en visjon om hva du virkelig ønsker. Hvis du kunne bølge en tryllestav over livet ditt akkurat nå, hva vil du opprette? Hvilken type arbeid du gjør? Hvor mye penger vil du gjøre? Hvor ville du bor? Hvor mye tid vil du bruker når du arbeider, og hvor mye tid med familien? Skriv alt dette ned i detalj og henvise tilbake til den ofte. Det er drømmen din, og du trenger å holde infusjonen det med liv og energi.


utmerket! Du vet hvor du vil ende opp, nå må du tenke på trinnene som du vil ha. Bare ta det et skritt om gangen, ikke bli overveldet.


Det vil ta tid å fullt klar over din visjon av arbeider hjemme. Hvis du er virkelig strapped for kontanter, kan du vurdere å ta på en deltids-jobb utenfor hjemmet mens du bygger arbeidet hjemme jobb eller virksomhet. Som ville avlaste presset med trenger å "opprette en inntekt akkurat nå!" Deretter kan du ta deg tid og bygge din drøm.


Til slutt tror du kan gjøre dette! Millioner av mennesker er allerede jobbet hjemmefra, og du kan også. Bare Velg en retning og begynne å flytte mot det!

No comments:

Post a Comment