Monday, October 15, 2012

10 Tips for å gi opp din jobb med profesjonalitet og stolthet

Gratulerer! Du har akkurat fått et tilbud for en fantastisk ny jobb. Det er bare én fange. Du har å si good-by til din nåværende arbeidsgiver.


Kanskje du elsket jobben din, og du står overfor en emosjonell farvel. Eller du kanskje du hatet hvert minutt, og du har vært teller dagene til du kunne gå ut døren en siste gang.


Klienter innrømme ofte de er nervøse om kunngjøringen avgang. De er redd for sjefen vil bli sint. De føler seg skyldig om arbeidet de leaving bak. Kanskje har noen andre å ta opp slakk for en stund.


Men klienter også lurer på hvordan å trekke seg grasiøst, men fortsatt beskytte sine egne langsiktige karriere interesser. De har mistanke om deres avreise stil vil påvirke sine karrierer i lang tid,


De er rett.


Her er noen retningslinjer for å flytte til din neste posisjon med ynde og stil.


1. Gi riktig mengde varsel som kreves av firmaets skriftlig policy.


Hver så ofte synes mine klienter synd for sine tidligere kolleger. Så stikker de rundt en ekstra uke (eller selv en ekstra måned). Uunngåelig, de begynner å føle seg som en femte hjulet. Nesten alle sier, "neste gang jeg går en gang!"


2. Etter at du forlater, aksepter ikke noen jobb-relaterte samtaler fra selskapet med mindre du har en skriftlig konsulentvirksomhet kontrakt.


Sjefen din kreves to ukers varsel- men innså belatedly hun trenger fire uker for en jevn overgang til din etterfølger.


Sjefen din gjort en forretningsmessig beslutning å kreve to ukers varsel. Når hun miscalculates, trenger hun å akseptere kostnader, akkurat som hun ville akseptere kostnaden for sen betaling til en leverandør.


Hvis bedriftens behov for ytterligere hjelp, tilby å fungere som en betalt konsulent med en kontrakt. Men får alt skriftlig, og kontroller at den nye jobben blir din nummer én prioritet.


3. Studien din nåværende og fremtidige selskapet innholdsstandarder avsløringer og nei-konkurrere avtaler.


Noen selskaper er ekstremt proprietære om deres forarbeide og deres folk. Når du gir opp, er det mulig at du må la arbeidsplassen umiddelbart. Eller din nye selskapet kan be deg om ikke å arbeide for tidligere arbeidsgiver, selv på en deltids-basis.


4. Gå til sjefen din i person, hvis det er mulig.


Telefonen er nest beste. Og fortelle sjefen før du fortelle noen andre-selv din beste venn eller Golf kompis.


5. Forvent sjefen din å være profesjonell.


Klienter frykt ofte sjefens reaksjon. Imidlertid er sjefer sjelden fanget av overraskelse. God sjefer er glad for å se sine ansatte gå videre. Takk henne for muligheten til å lære, som har ført til din nyeste og mest fantastiske karrierevalg.


6. Takk sjefen din og dine kolleger, selv om du hater dem alle og kan ikke vente med å forlate.


Du kan anse dem mer fondly gjennom en dis av minner enn en blende av office belysning. Du kan møte dem på konvensjoner og nettverk grupper. Og mest sannsynlig vil du ha nytte av sterke referanser og goodwill.


7. Avslå en Counter-tilbudet.


Rekrutterere fortelle konsekvent meg, "seksti prosent av de som godtar en Counter-tilbudet er gått i seks måneder." Hvis du velger å bo, få en skriftlig jobb kontrakt.


Unntak: noen bedrifter og næringer faktisk kreve bevis av utenfor tilbud før tilbyr deg alle slags interne høyning eller belønning. College professorer arbeider ofte i dette miljøet.


8. Godbit avkjørselen intervju som en virksomhet formalitet, ikke en terapi økt.


Når en Human Resource-profesjonell spør hvorfor forlater du, være fengende og positiv: "for en bedre mulighet." Snakke om hvor mye du elsket selskapet og din jobb. Du vet aldri hvor dine kommentarer vil slå opp, mangled og feiltolkes.


9. Motstå innstendige bønner å dele detaljer om din fremtidige posisjon med alle.


Noen ganger vil en kollega prøve å vurdere din lønn eller annen informasjon "så vi kan være konkurransedyktig i rekruttering." Å hjelpe din selskapet rekruttere er ikke en del av jobben din og uansett, vil du virkelig tror dette?


Detaljer om din fremtidige arbeid bør forbli konfidensiell, selv fra din nære venner i selskapet.


10. Fokuser på din ny mulighet-ikke din fortid expeience.


Når du er borte, er du historie. Den samme folkene som elsket å møte deg til lunsj vil knapt huske navnet ditt en uke senere.


Og hvis du ikke har endret jobber for en stund du kan være i for et sjokk. Første dag i den nye stillingen kan være en skikkelig vekker!

No comments:

Post a Comment