Thursday, October 18, 2012

Ti måter å finne formål og betydning som pensjonist

Som du kanskje vet, reagerer folk forskjellig på avgang. For noen folk er det den beste tiden av livet, en tid for eventyr, moro og spenning. En tid når de kan sparke opp hælene, slapp av og nyt ledig tid på hendene. For andre er pensjon en periode med kjedsomhet og usikkerhet. Dette er fordi de ikke er vant til fleksibel timeplan og miss møte og sosialt samvær med andre i arbeid relaterte aktiviteter. De har også savner forutsigbarheten av sine dager og netter. Når det er sagt, alle kan finne glede og lykke i pensjon og slå blues pensjonsalder. Faktisk, har du en pensjon fylt med betydning ved å ganske enkelt følge disse 5 tips:


1. Refokusere livet ditt-ikke anser deg selv pensjonert i tradisjonell forstand. Ja, du ikke lenger jobber for din tidligere arbeidsgiver, men du er absolutt ikke på slutten av tau. Du er refocusing livet ditt, forfølge andre alternativer du er på et mer positivt vendepunkt. Dette er en tid for å feire en ny begynnelse!


2. Øk din sosiale sirkel-tilkoblet til disse hendelser og personer som du tidligere likte i løpet av karrieren din arbeider. Ikke vær redd for å ha et sosialt liv. Bli med klubber og foreninger som interesserer deg og bli kjent med nye mennesker med samme interesser.


3. Planlegg arrangementer - bli kjent med folk av ulike interesser. Bli en utadvendt. Planlegge et middagsselskap eller en annen hendelse og invitere folk. Ikke vær redd for å nå ut til nye folk å styrke andre positive relasjoner. Ikke bare vil du øke acquaintanceships, men du vil få en følelse av tilknytning til medlemmer av kjente og ukjente.


4. Prioritere helse-opprettholde god helse er avgjørende for din suksess som en pensjonist. Derfor må du ta en forebyggende tilnærming til god helse. Ikke vent til noe er galt å søke hjelp. Undersøke din helse og helsevaner nå. Fortsette med din vanlige årlige helse checkups. Leie en personlig trener. Se på teknikker for å forbedre din generelle velvære, som svømming, turgåing, vekttrening, yoga og meditasjon.


5. Hold deg i form-opphold i form med mosjon og et sunt kosthold. Velg en treningsaktivitet som du liker, og en som du kan holde seg til. Du kan for eksempel prøve Pilates, Jazzercise eller selv Karate. Hvis du foretrekker å arbeide ut solo, finnes det mange aktuelle bøker samt videoer som du kan bruke i din helse søken rett fra komforten av ditt eget hjem. Bare ikke vær redd for å prøve. I tillegg kan du også delta i et treningsstudio eller ta gruppetrening med andre. Jo bedre du føler deg, jo mer du vil nyte din pensjon.


6. Bli med en årsaken-etter pensjonering, kan du bli med en verdig sak. Ikke bare vil dette forbedre selvtilliten, men du vil også gjøre verden til et bedre sted og berike en masse liv, inkludert din egen.


7. Øke kunnskapen-læring er en livslang og spennende prosess. I denne alder av teknologi, ta tid til å børste på din kunnskap eller tar den klassen som du alltid har drømt tar for eksempel en matlaging, maleri, sy eller datamaskiner. Gjøre alt du kan for å bli en mer utdannet og kunnskapsrik person.


8. Oppdater din ser ut-Ja, du er pensjonert, og nå er tiden for å la mote forstand skinne. Finne en stor frisør og få god hårstylist. Få en manikyr, ansiktsbehandling eller pedikyr. Endre din garderobe for å gjenspeile den nye og forbedret du.


9. Utforske Dreams-nå som du har ekstra tid på hendene, gjøre hva du alltid har ønsket å gjøre. Avgang er en perfekt tid å oppfylle dine drømmer. Nå er tiden for å utføre alle tingene som du bare har drømt om i siste. Gjøre det nå!


10. Vedlikeholde en ungdommelig holdning-være energisk og nyte tiden du nå har på hendene. Pensjonere seg fra en jobb betyr ikke at du må gi opp alt. Bare fordi du kan være eldre, kan du fortsatt være ungdommelig og vibrerende. Alder er en holdning. Hvis du handle selv om du er gamle - er du. Hvis du handle som du er ung, vil du være unge. Være stolt av dine veteran. Holdninger betyr alt; La andre bli inspirert av undertegnede.


Det er mange ting du kan gjøre for å finne hensikt og mening som pensjonist. Å utforske dine drømmer, ajourfører din ser ut, øke din kunnskap, bli en verdig sak, holde seg i form, ved å opprettholde en positiv holdning og livsglede, prioritere din helse, planlegging av arrangementer, øke din sosiale sirkel og refocusing livet ditt, kan du gjøre det!

No comments:

Post a Comment