Thursday, October 11, 2012

Hva er en karriere innen bioteknologi som?

Bioteknologi er integrering av teknikk og teknologi til life sciences.


Biotechnologists ofte bruker mikroorganismer eller biologiske stoffer til å utføre bestemte prosesser eller for produksjon. Eksempler omfatter produksjon av narkotika, hormoner, mat og konvertere avfallsprodukter.


Det er mange sub-branches som er involvert i bioteknologisk industri. Noen av de mer vanlige grenene inkluderer; molekylærbiologi, genetisk engineering og cellebiologi.


En ny og spennende underordnet gren som krever biotechnologists er feltet nanoteknologi. Nanoteknologi gir oss mulighet til ingeniør det tiniest av objekter, ting på molekylære nivå. Nano betyr en billionth av en bestemt enhet i gresk. Nanoteknologi inkluderer studiet og manipulasjon av materialer mellom 1 og 100 nanometers.


Hvis du vil gi deg en ide, er DNA cirka 2,5 nanometers. Røde blod celler er 2,5 Mikrometer (1000 ganger større). Og et papirark er om lag 100.000 nanometers tykk!


Som du kan forestille deg, er det svært vanskelig å skala og masse produsere objekter innenfor området av nanoteknologi. Deres minutt størrelse gjør dem nesten umulig å manipulere. Men forskere og ingeniører har sammen for å gjøre den tilsynelatende umulig virkelighet.


Noe som betyr at de med riktig trening vil være svært ettertraktet i fremtiden. National Science Foundation anslår at USA alene vil trenge opptil 1 millioner nanoteknologi forskere. Det er anslått at behovet for nanoteknologi arbeidstakere vil nå 2 millioner innen 2015.


Derfor, hvis din ' betenke får inn feltet i biotech, kan du gir din bakgrunn i nanoteknologi Hvis din skole tilbyr det eller søke Sysselsettelse i dette spennende nye karrierefeltet etter eksamen.


Uansett hva underordnede grenen du nøste som spesialiserer seg på samarbeide biotechnologists ofte med andre i laboratorium og returmeldingen ideer av hverandre. Dette kan skape et behagelig arbeidsmiljø; en som involverer deling med andre og arbeide sammen for å oppnå et flott mål.

No comments:

Post a Comment