Friday, October 19, 2012

Feng Shui Tips For kontorer

Hva er Office Feng Shui? Hvordan kan designe og dekorere mellomrom i office med Feng Shui kan produsere et positivt og produktivt miljø? Hvordan Feng Shui kan fungere for kontorer å ha bedre prosperit?.


Feng Shui betyr "vind" og "vann", er den gamle kunsten å leve i harmoni med den naturlige verden. Områder som du bor eller arbeider i forskjellige prinsippene i Feng Shui forbli den samme. Feng Shui er faktisk en tradisjonell kunsten å leve med sin filosofi sterkt forankret i åndelighet.


Feng Shui for kontorer


Penger til deg kan virke som en materielle ting, men det har mange åndelige og energisk konsekvenser som påvirker alle aspekter av livet ditt. Pengene flyter inn og ut av livet ditt som vinden, berører alt når den passerer. Det er viktig å sørge for at denne vinden er et healing og styrking av makt, ikke en destruktiv kraft som forårsaker skade. Er det like viktig å sikre at vinden blåser stadig, i hvert fall som en bris, og at det er aldri stillestående, stygg luft (som symboliserer stillestående økonomi). Feng Shui for kontorer gir ikke bare guiden linjene for å leve harmonisk i arbeidsmiljøet det også forteller deg hvordan du kan administrere kontor mellomrom for å gi velstand.


Det er noen tid testet office Feng Shui praksis som kan brukes for å forbedre din arbeidsplass. Praktisere følgende Feng Shui Tips kan gjøre office Feng Shui fungerer for deg, og du ville begynne å legge merke til endringene.


Feng Shui tips for kontorer


Fjerne rotet


Kontoret må være organisert og arrangert effektivt. Rot i henhold til Feng Shui stimulerer negativ Chi (energi) og bør holdes til et minimum. Fjerne uansett overflødig materialer som lå i kontoret. Ved å fjerne unna fysiske rotet som du har vært møte på en daglig basis, du frigjøre din mentale, emosjonelle byrden og føle lys, glad og optimistisk i reinvigorated arbeidsområdet.


Plasseringen av pulten


Hold skrivebordet i kommanderende posisjon. Den fantastiske beliggenheten betyr en posisjon av makt, hvor du har direkte utsikt over døren, en hyggelig utsikt ut av vinduet og en vegg bak deg for stabilitet. Denne posisjonen av pulten i henhold til Feng Shui kontor tilbyr maksimal kontroll.


Formen på skrivebordet


Formen på skrivebordet kan påvirke humøret ditt og nivå av produktivitet på arbeidsplassen. Avrundet kurver flyter, oppmuntrende flyten av kreativitet. Et nyreformet skrivebord følger den naturlige kurver av menneskekroppen, og sies å gi deg en underbevisst følelse av indre justering.


Å plassere plantene


Plasser planter i ditt arbeid og hjelpe deg å holde kontakten med den naturlige verden. Siden den grønne fargen sporer kreativitet og nye ideer som det hjelper deg å ha kreativt element på kontoret. I Feng Shui praksis å holde planter hjelper å ha positiv Chi flyte i hjørner som andre kloke er forsømte mellomrom blottet for noe energi. Grønne planter også fungere som et system for filtrering, redusere giftstoffer og sirkulerende stillestående luft.


Å velge riktig lys


Beste lyset er naturlig dagslys, så Flytt skrivebordet i nærheten av et vindu, men aldri har pulten rett foran vinduet eller fluorescerende lys som kastet et gjenskinn, forårsaker slitasje på øynene og utmattelse. Du kan forbedre humøret og energien dramatisk ved å erstatte fluorescerende lys med varmt lys som ikke kastet et gjenskinn.


Bruk av Feng Shui-farger


Å gjøre bruk av Feng Shui-farger kan hjelpe deg med å oppnå balanse i kontoret. Forskjellige farger har forskjellige egenskaper noen farger kan hjelpe folk føler jordet og sikre. Blues, lilla eller røde er ment for å forbedre rikdom og velstand området i office.


Office Feng Shui og bagua


Kart Bagua kan hjelpe deg å lage din kontor en "Feng Shui-vennlig" miljø. Bagua kan hjelpe deg i å plassere objekter eller plassering av møbler på kontoret i områder som i Feng Shui sies å stimulere din disiplin, velstand og kreativitet. Når du har funnet koblinger mellom ulike områder på kontoret og 8 forskjellige guas av bagua kartet, begynner å utvikle en mye sterkere følelse av formål og fokus om endringene du ønsker å implementere i livet ditt. Du kan benytte deg av Feng Shui elementer for å lage en balanse mellom yin og yang energier.


Ifølge Feng Shui for kontorer kan du ha:


• Din skrivebord og egen datamaskin i området "karriere"
• Referanse bøker innen områdene "kunnskap" og "self-dyrking"
• En krystall bolle "rikdom og velstand"
• Kan du har gode mottaksforhold, telefon systemer/kommunikasjon system i området som er merket for hjelpsomme mennesker.
• Du kan ha et bilde av din far eller andre slektninger i familie-området hvis du har en arvet bedrift.


Feng Shui og hjem kontor


Tipsene nevnt ovenfor kan også brukes på hjemmekontoret. Men hvis ikke mulig kan du i det minste ta vare å endre ditt hjemmekontor til en Feng Shui-kontor.


For eksempel, hvis ditt hjemmekontor er full av kreative og drøm-inducing objekter, kvitte seg med noen av dem og introdusere få mer logisk, arbeide orienterte elementer som vil hjelpe deg å gang straks.


Eller hvis ditt hjemmekontor er som de andre rommene på kontoret det har beige eller hvit gardiner kan bli dramatisk forbedret- og energien oppkvikket – ved hjelp av guiden linjene i Feng Shui for kontorer. Noe så enkelt som å legge en høye røde vase på gulvet eller på toppen av en tabell eller vinduskarmen kan hjelpe deg har mer yin energi. En upersonlig kontorlokaler kan bli plutselig personlig og gjennomsyret med tegn når du henge en utskrift av din favoritt maleri på veggen. Et foreldet rom vil friskes umiddelbart når du tenner en duftende stearinlys i en aroma som du finner spesielt tiltalende.


Legge til en solid brun pulten til hjemmekontor hvor regninger er betalt fremmer praktiskhet i en person som pleide å være en ødeland. Dette er bare en introduksjon til noen av Feng Shui-praksis. Du kan ha en rekke Feng Shui designideer for ditt kontor og hjem kontor å øke balanse og harmoni.


Discover the secret å leve lykkeligere ved å kjenne deg bedre! Lese e-bok på Feng Shui for å få detaljert Feng Shui informasjon og praktisk guide til å lede en meningsfylt liv.

No comments:

Post a Comment