Saturday, October 20, 2012

Er en karriere i medisinsk transkripsjon For deg?

Hvis du har en interesse i det medisinske feltet, og nyte kontorarbeid, bør du vurdere en karriere innen medisinsk transkripsjon. Etterspørselen i dette feltet fortsetter å vokse, og hvert år er det flere jobbmuligheter.


Medisinsk transkripsjon funksjonærer transkribere raskt og nøyaktig medisinske poster som dikteres av leger og andre medisinske fagfolk. Du skal jobbe med klinikken notater, fysiske rapporter, noterer office, konsultasjon rapporter, operativ rapporter, psykiatrisk evalueringer, laboratorium resultatene, patologi rapporter og x-ray resultatene for å nevne bare noen av oppføringstypene.


Ekspeditøren mottar informasjonen på et diktat bånd som er så lyttet til ved hjelp av en diktafon-maskin og transkribert i et tekstbehandlingsprogram. Forskjellige leger bruker ulike tekstbehandlings-programvare, men alle har medisinsk ordbøker. Det er flere som kreves for inkludert medisiner, medisinsk definisjoner og forkortelser.


Du må ha god datamaskin og språk ferdigheter for å gjøre denne jobben. Du må også være godt bevandret i medisinsk terminologi, laboratorium vilkårene, kirurgisk betingelser, prosedyrer og forkortelser. Medisinsk transkripsjon funksjonærer må være nøyaktig som de er ansvarlige for å transkribere riktig medisinske pasientjournaler.


Du kan fullføre en medisinsk transkripsjon sertifiseringsprogram på nettet. Lengden på programmer varierer avhengig av nivået av trening du gjennomføre, men i gjennomsnitt de ta alt fra 6 måneder til 9 måneder å fullføre.


Du vil da være kvalifisert til å arbeide i et sykehus eller medisinsk kontor som en transcriptionist. Det finnes også jobbmuligheter i feltet blir tilgjengelig online. I USA kan du forvente å tjene rundt $60,00 per time å starte, og med bare noen få års erfaring kan dette hoppe til $20,00 per time eller mer. Nasjonale transkripsjon selskaper krever 2-5 års erfaring i sykehuset, men de betale vesentlig bedre! Online, i et selvstendig næringsdrivende miljø, kan du tjene opp til $40.00 per time.


Selv om medlemskap i en yrkesorganisasjon ikke er nødvendig, anbefales. AAMT, The American Association for medisinsk transkripsjon, ble grunnlagt i 1978 og gir deg den terminvise tidsskriftet av foreningen for amerikanske medisinsk transkripsjon, rabatter på profesjonelle tjenester og produkter, tilgang til educational konferanser og seminarer, tilgang til AAMT profesjonelle personale og muligheten til å bli en sertifisert medisinsk Transcriptionist.


Hvis en karriere innen medisinsk transkripsjon er for deg, sjekk med mange online universiteter om deres programkrav.

No comments:

Post a Comment