Monday, October 22, 2012

Militær karriere: 10 ekstraordinære grunner Hvorfor folk delta i militære

Det er vanskelig å leve med våpen. Dette må ha vært årsaken til hvorfor mange foreldre forakte deres sønns eller selv datters beslutning om å delta i militære. Men de som vedvarer i å bli med denne institusjonen insisterer følelsen er det de kaller "a call of duty." Dette er når de føler de trenger for å beskytte og kjempe for deres elskede land.


Men hadde noen forskere funnet at folk som delta i militære har blandede følelser, blandede følelser og ulike årsaker. Alle sammen, kompromiss de hva synes å være den mest diversifiserte begrunnelsen for å komme inn i slagmarken og Kjemp for ære.


Derfor, for de som ønsker å vite hvorfor flere og flere mennesker blir med militæret, her er en liste over 10 fantastisk ennå merkelig grunner Hvorfor de ønsket å bli med styrker.


1. Økonomiske grunner


En av de mest spennende grunnene hvorfor folk delta i militære er på grunn av bonuser og kompensasjon som de vil få.


Grunnen til dette høyt betalende jobb er at militære rekruttering programmet er faktisk opplever et fall i sitt program. Til tross for mange contentions av de militære, de kan ikke avfeie faktum som siste 10 årene eller så, de som har prøvd å rekruttere så mange mennesker som mulig for å delta i militære, men til ingen nytte.


Det er derfor de har besluttet å øke fordeler og "enlistment bonuser." Disse "enlistment bonuser" er stikker den primære fordeler som de og deres familie kan få selv bare fra starten av oppføringen.


I utgangspunktet, de militære i USA kan få til så mye som $70,000 som regjeringen støtte i å studere medisinskteknisk filialer.


Under avgang, kan militært personell få så mye som $100 i måneden for nedbetaling av "opplæringen assistanse."


På grunn av disse fordelene er det viktigste målet for militære rekruttering studenter som kanskje har lyst til å ta sin tid av fra skolegang. Militære rekruttering fokuserer også i å rekruttere high schoolers som studerer i et hjem skole-program.


Med bemerkelsesverdig økonomiske fordelene gitt av militæret, som kunne motstå slikt tilbud?


2. For å være borte fra sine foreldre


Morsomt som det kan virke, men mange unge gutter lokkes faktisk til å delta i militære fordi de ønsket å holde seg borte fra sine foreldre. 7 ute av 10 høy-skolen-alderen gutter uttalte at foreldrene er så strenge og krevende at de ønsket å styre klare fra dem.


Derfor når muligheter som han begynte i militæret sammen med forbløffende økonomiske fordeler, de ville heller bli med styrker enn å få klaske og skjente av sine mødre.


3. En test av ens mot


Å bli med militæret er som en "dristig" spill, der folk får å ta sjanser til å bevise deres mot og guts. Noen sier det er en mann-ting. Det er som om når du delta i militære, du har noe bevist til nabolaget ditt at du er modig nok til å møte Saddam eller Bin Laden.


4. God statsborgerskap


Andre sier at grunnen hvorfor de delta i militære er at de ønsket å bevise til deres elskede land som de er gode borgere og at de vil forsvare nasjonen for så lenge de kan holde en pistol og drepe en irakisk.


Høres patetisk? Tro om igjen.


Noen mennesker tror at å bli en militær er som å betale hyllest til underverkene at USA var i stand til å gi dem. Og likevel, når de kommer inn i krigen, de hevder at skatten finnes ikke lenger.


Problemet er at det er ingen vei tilbake.


5. For å bekjempe Al-Qaeda og se etter Osama Bin Laden


Det høres kanskje morsom, men dette er faktisk en av de viktigste grunnene hvorfor noen mennesker delta i militære. I en fersk undersøkelse svarte nesten 35% ut av 100 intervjuobjektene at de ønsket å hjelpe amerikanske soldater finne Osama Bin Laden og få ned styrkene til Al Qaeda.


Faktisk, er dette en av de viktigste grunnene hvorfor Pat Tillman, en legendarisk fotballstjerne, har endelig besluttet å gi opp sin idrett karriere og delta i militære.


Med denne grunn er det som om militære er alt om Al Qaeda og Osama Bin Laden.


6. En god karriere


En annen grunn for å bli med militæret er at folk lokkes til å gjøre det fordi rekruttererne si det er definitivt en god karriere å bli med militæret.


Bare håpe de ikke lyver.


7. Full tid sysselsettingen


For de fleste som hadde vært helt arbeidsløs i nesten 4 år, er bli med militære en svært attraktiv avgjørelse å ta. Mange insisterer på at en av deres viktigste grunnene hvorfor de bli med i tjenesten er på grunn av full tid sysselsettingen som de kan oppnå.


Dette ville bety en slutten av deres jobb jakt, en annen fire år ikke å tenke lenger hva du skal spise og hvor du kan kjøpe deres baby bleier, og en sikret fremtid, kanskje ikke for dem, men for sin familie.


8. Familietradisjon


Det er slik det er. Noen mennesker delta i militære fordi alle i familien gjør det. Ikke mye valg, ikke sant?


9. For å lære nye ferdigheter


Folk som har disse grunner er det eventyrlystne typen. De søker nyere ferdigheter som de kan mestre, og militære synes å være den eneste måten å få slike ekspertise.


10. Stolthet


Noen mennesker delta i militære fordi å ha disse emblemer på sine soldater gjør dem stolt av seg selv. Det er som om å være en soldat er den mest ærefulle jobben noen noensinne kunne ha.


Noen av disse årsaker kan høres morsom, mens andre høres så patetisk. For de som fortsatt ønsker å delta i militære med grunner som ikke er inkludert her, bare Tenk før du handler. Som de sier, vil den som lyser en kamp definitivt få brenne.

No comments:

Post a Comment