Tuesday, October 2, 2012

Opprette din egen arbeid på Home Job

Sikre en arbeidet hjemme kan jobb ta mye tid, tålmodighet og utholdenhet. Dessverre, hvor folk flest begynner å søke etter en jobb å gjøre hjemme, de er allerede i en alvorlig økonomisk binde og trenger å begynne å tjene umiddelbart. Det er bare ikke realistisk med de fleste arbeide hjemmefra jobber og bedrifter. Men er det meget mulig å begynne å tjene noen inntekt nesten umiddelbart ved å bruke eksisterende ferdigheter og evner.


Det første trinnet er å finne ut nøyaktig hva dine ferdigheter er. Ikke si du ingen har. Alle har ting de er flinke til. ;-) Om dine ferdigheter har blitt lært i en jobb eller hverdagen spiller ingen rolle. Hvilken type arbeid har du gjort i siste? Godt med regnskap, clerical arbeid, innlevering, skriver? Se på dine hobbyer og interesser også. Kan du utforme websider, ta flotte bilder, sy, strikk? Vil du elske barn eller dyr? Er du en stor organizer eller renere? Elsker du å handle? Skriv ned alle dine ferdigheter, evner og interesser.


Når du vet hva du kan gjøre, finne en måte å bruke disse ferdighetene til å tjene penger. Vær kreativ! Tenke i form av produkter eller tjenester. Hvilke produkter eller tjenester kan du gi at andre vil finne verdien i? Stor tips: folk er alltid på utkikk etter måter å spare tid, spare penger eller forbedre deres livskvalitet. Kan du hjelpe dem gjøre det?


Her er noen eksempler på hvordan du kan bruke dine ferdigheter: shopping, rengjøring, organisere, Fest planlegging, barneomsorg, pet-sittende/hunden-walking, tar pets å veterinær avtaler, ærend service for Moms eller eldre, hjelpe små bedrifter i ditt område med clerical jobbe, maleri (både interiør og eksteriør), søppel fjerning, yardwork, å ta bilder på spesielle arrangementer eller turistattraksjoner, å lage og selge håndverket eks på messer eller Loppemarked, utforme nettsteder for små lokale bedrifter, catering eller matlaging.


Det er bare spissen av iceburg, men du får ideen. Når du har noen ideer for mulig bedrifter du kan gjøre, kan du finne ut hvilke juridiske krav du ville ha for å starte en virksomhet sånn i hjemmet. Ring byen-kontorist office og din stat sin Dept. av inntekter for å finne ut hva papirene eller lisenser som du trenger for å komme i gang.


Deretter forskning går-priser for arbeidet du vurderer. Hvis du ikke er virkelig sikker på hvor mye å lade, kan du vurdere hvor mye du vil tjene per time, og spør deg selv om folk flest ville være villig til å betale som eller ikke. Du ikke ønsker å under-charge og gjøre det ikke verd din stund, men du også ønsker ikke å lade latterlige priser som folk ikke ville betale. Din rate per time vil variere avhengig av hvilken type arbeid du gjør, men i en generell forstand, prøver å holde dine priser rimelig mens du fortsatt betale deg hva du er verdt.


Deretter kan du starte markedsføring. Markedsføring trenger ikke å være dyrt. Utgjør noen flygeblader selv, eller har et trykkeri gjøre det, og begynne å publisere dem på offentlige oppslagstavler. Du kan også betale for en billig rubrikk annonse i din lokale avis. Du må kanskje investere litt penger for å komme i gang, men det er ikke nødvendig å bruke hundrevis av kroner. Start liten. Når du begynner å bygge en klient base kan du alltid betaler for mer reklame. Du kan også få noen virksomhet kort består (eller lage din egen) å passere ut til potensielle kunder. Ikke vær redd for å nærme målmarkedet direkte, enten! Hvis du vil tilby en tjeneste til små lokale bedrifter, gå inn og introduser deg selv. Fortell dem hvem du er og hva du gjør. Gi dem en flyger. Ikke sitte hjemme venter for at telefonen skal ringe, komme ut der og gjøre det skje.


Gjett hva? Du er i business! Selv om dette er ikke hva du ønsker å fortsette å gjøre evig, som er i orden. Du kan fortsette søker etter jobber eller Hjem bedrifter som vil tettere samsvarer med hva din karriere visjon er å undersøke. I mellomtiden, vil i det minste du tjene litt penger for å redusere finansielle trykket i din husholdning.

No comments:

Post a Comment