Wednesday, October 24, 2012

Mellomtiden Management livsstil

Midlertidige administrasjon er ikke dette karrieren for deg hvis du ikke liker utfordre og endre. Men for de av oss som elsker både, det gir et rikt utvalg av styrke og intensiv erfaringer: eksponering for ulike bransjer, produkter og prosesser og en rekke organisatoriske strukturer, og kulturelle stiler og mulighet til å etablere en enestående "track record for levering", lagt til som midlertidige ledere kjærlighet ikke å måtte gå gjennom runder av appraisals bare å bli fortalt at: "dessverre budsjetter for lønn øker er begrenset".


Vis meg pengene


Faktisk kan ytelse trolig aldri mer direkte knyttes til betale. Midlertidige ledere kan øke sine avgifter for neste oppgave så mye som de liker - å gi markedet tror de er verdt det. Nok sagt du kanskje tror, men opererer gjennom et aksjeselskap også reduserer skattekostnader hvis flere godtgjørelse er tatt gjennom aksjonær-utbytte. Og ikke glem at kostnadene for det, kontormøbler, forbruksvarer, noen verktøy, kjøretøy kjører kostnader, og faktisk mva., kan bæres av virksomheten.


Ikke noe slikt som jobbsikkerhet selv i en "Fast" rolle


Mens selv de beste executive midlertidige forvalterne kan bli rammet hardt av en økonomisk nedtur, uten tvil er det ikke noe slikt som en "fast" linje ledelse rolle lenger. Allikevel, selv i nedgangstider kan ikke midlertidige ledere bare slippe sine avgifter å bli mer salgbar? Vel er sannheten, det ikke fungerer alltid sånn. Likevel, mange mellomtider føler mer (ikke mindre) sikre, i visshet om at deres karriere har flere levetid enn bedriftens alternativet.


Midlertidige Management livsstil – flere valg


Det er sant at en midlertidig ledelse livsstil betyr større valg: fleksibilitet mellom deltids- eller fulltidsjobb arbeid, hjemme eller på nettstedet, hyppighet og varighet av helligdager. Det betyr også at på grunn av objektivitet som følger med ikke å være fast ansatt, under tildelinger organisatoriske politikk er mindre av en grind.


Midlertidige administrasjon betyr også at en stor karriere ikke trenger å komme på bekostning av unsettling familien ved å flytte hvert tredje år eller så. Men noen ganger betyr det arbeider hjemmefra kanskje for fire eller fem netter over en lang periode, som ikke lett for unge familier. Og ikke glem å starte trekke din vekt rundt hjemmet og snakke med din ektefelle over middag etter å ha tilbrakt ni måneder på egen hånd i et hotell!


Ja midlertidige ledere har mer fleksibilitet til å tilbringe kvalitetstid og utvidet ferie med familien mellom tildelinger, men realistisk det er ikke alltid brukt på en strand et sted. Mellom midlertidige administrasjon tildelinger blitt rolle morphs inn i "Sales Director" og mellomtider nådeløse networkers. Så hvis du ikke er god til egenreklame eller ikke opptatt av å bli god til det fort-gi det noen trodde. Og så er det kjedelig administrasjonen: betale regninger, fylle ut mva returnerer.


Det er imidlertid en litt pervers opp til fakturering!

No comments:

Post a Comment