Sunday, October 14, 2012

Reise sykepleier - fleksible og varierte muligheter

En av de fantastiske tingene om å velge en karriere som sykepleier er at det er for tiden en mangel på sykepleiere, sykepleiere særlig av kvalitet, og mangelen er over hele verden. Land er villige til å betale store penger å ha utdannet sykepleiere komme og arbeide i sine sykehus, og det er muligheter både for de som ønsker å tjene penger raskt, og de som ønsker å jobbe som reiser sykepleiere på lang sikt. For sykepleiere som liker en endring av tempo og natur innenfor rammen av safe og kjente, er det mange muligheter for reiser i USA.


Bli en omreisende sykepleier er sannsynligvis best igjen til dem som ønsker muligheten til å være kort sikt. Faktum er, når du logger deg på et selskap som sysselsetter reiser sykepleiere, må du godta tildelinger som kommer gjennom dem. Arbeider priser endre med jobbene, og noen ganger disse prisene kan være betydelig mindre enn hva en sykepleier ville tjene i et sykehus. Som et eksempel, et nettsted som arbeider med bedrifter å rekruttere sykepleiere stater som reiser sykepleier kan forvente å tjene mellom $18 og $36 per time (http://www.nursezone.com/travel/benefits1.asp). En sykepleier som arbeider for et sykehus i California, men kan forvente å tjene opp til $55 i timen, og priser er enda høyere i andre områder av USA og Canada. Sykepleiere er i slike høy etterspørsel som sykehus ikke finner nok.


Videre, de fleste sykehus, som i noen jobb, vil tilby betale reiser som tiden går. Signering på rett ut av universitet eller høgskole til et sykehus der du har tenkt å arbeide full tid vil se deg tjene mer lønn i noen år enn du kunne noen gang har tjent ut på veien.


I dette lyset synes det ganske åpenbart at hvis du vurderer å bli en omreisende sykepleier, bør det være på kort sikt. Arbeider som reiser sykepleier tilbyr noen spennende muligheter for reise og nye opplevelser. Det kan også være veldig god erfaring, som jobbene vil medføre en rekke sykepleie oppgaver. Hvis du vurderer denne ruten, skjønt, kontroller at du har noen mål i tankene om hvor langt du ønsker å ta den. Det er ingen mangel på faste arbeidsplasser for sykepleiere der ute, og du kan være bedre å bare shoppe rundt og finne en jobb i et sykehus som passer dine behov.

No comments:

Post a Comment