Friday, October 5, 2012

De fire pilarene For Artist suksess

Alle føles som artist-livet er glamorøse og lett, men det er den lengst fra sannheten. Hvor mange kunstnere som gjør sitt utkomme fra deres kunst er liten, og de som har en bærekraftig virksomhet fungerer svært vanskelig å dele livet mellom kreativitet og business.


Hvis du vil opprette en "art business" de fire pilarene i suksess er: vision; utfordringen; utholdenhet og motivasjon. Å utvikle handlinger rundt de fire pilarene vil gi deg et stort steg fra "Sultende Artist" til "Vellykket Artist".


Visjon
Som kunstnere har vi over utviklet høyre halvkuler av hjernen så er kreativitet ikke mangelvare. Interessante er at vi ikke bruker at kreativiteten når det gjelder vår virksomhet. Å ha en visjon for din bedrift gjør at du kan starte en annen type portefølje, en virksomhetsportefølje.


Ta deg tid til å være konkret om hvordan du vil at din kunst å tjenestegjøre i livet ditt. Hvis din kunst er brød og smør må du behandle det sånn, med respekt og masse albue fett. Hvis din kunst er en si og spiller sammen, og hva vil du oppnå og når.


Det er viktig å utvikle veikart til suksess eller du vandrer aimlessly, vil du bli motet og du vil sette ut brann bedre kjent som din drøm. Angi en intensjon, og en gang du har angitt den hensikt som byggingen på at intensjonen. Hver handling du tar bør støtte din visjon, shoring opp den første søylen av suksess.


Utfordringen
Hvis virksomheten av kunst var enkelt vil og hver kunstner være vellykket. Når vi utfordrer oss kreativt leter vi etter nye måter å uttrykke oss. Det samme gjelder i vår virksomhet, er utfordringen å vise potensielle kjøpere at du bære mer enn én lue og du gjør det med overbevisning.


En av de viktigste utfordringene for kunstnere ikke er tillit i sitt arbeid, men i hvordan de presenterer sitt arbeid til verden. Artister er beryktet for å delta i samtaler fra en posisjon ned. Vi føler som om det er en kaste system og vi kampen for å bli tatt på alvor som en entreprenør. Stående i rollen som entreprenør tar praksis. Det tar støtte fra andre og oppmuntring fra kolleger. Når du ta deg alvorlig som en "artrepreneur" andre vil følge etter.


Utholdenhet
Jeg har hørt det sagt at det tar tre år å bli en overnight sensation. Jeg tror at til å være sant, og jeg ser det som jeg delta Galleri åpninger, poesi opplesning og andre arenaer for kunstneriske uttrykk. De som har skilt seg ut fra pack har en ting i vanlig, utholdenhet.


Vellykket kunstneren har å være fokusert og finne fornybare ressurser av energi til å beholde fremover på reisen. Den viktigste faktoren som hindrer utholdenhet er isolasjon. Når kunstnere har en støtte systemet er de mer tilbøyelig til å holde kursen mot deres visjon. De er i stand til å laste ut de emosjonelle omkjøringer som oppstår fra ikke valgt for et show eller ikke får en samtale tilbake for en audition. Vi oppnå styrke ved cheerleading patrulje har vi samlet i våre liv. Opprett en suksess-team for å hjelpe deg å navigere din unchartered farvann, og du vil bli forbløffet over resultatene.


Motivasjon
Du skulle tro ville være nok motivasjon å opprette flott arbeid, men det er eksterne motiverende faktor. Hvordan kan du holde interne flammene som drive deg frem brenning lyse? Belønn deg selv! Vi alle kjærlighet belønninger og ved å opprette egne insentivprogram holder oss i spillet.


Har mile markører underveis som viser suksess i målbare resultater er avgjørende for å opprettholde motivasjon. Noen gang lurt på hvorfor organisasjoner eller religiøse institusjoner opprette et stort termometer under sine fundraising-stasjoner? Det er for å vise publikum progresjon av sin misjon. Når de får nærmere toppen tegner andre som ønsker å være en del av å sette organisasjonen over toppen. Opprett din egen måle og gjøre den synlig, slik at den forblir i din bevissthet. Når du treffer toppen av måle pass og rope fra hustak fordi du har vist at motivasjon gir resultater, og som er det tydelig ved din suksess, både personlige og profesjonelle.

No comments:

Post a Comment