Monday, October 1, 2012

Bartending skolen er bare begynnelsen

Mens du kan tenke om deltakelse bartending skolen, må du huske at en bartending karriere ikke er alle moro og spill.


Bartendere arbeide hardt, og er ofte betalt minstelønn. Arbeider på en øverste klubb vil selvsagt, opp ta – hjem betaling i form av tips (noen ganger så mye som tusenvis per natt), men du har å gjøre din tid og få erfaring på mindre klubber og barer først. Først skal du arbeide den mindre overfylt SKIFT.


Noen barer og klubber forlange aften nye bartendere å arbeide som barbacks først-dette betyr at du vil schlepping øl og brennevin fra bod til baren, vask briller og rydde opp. Ikke nesten like glamorøse som du kanskje har drømt. Som en barback, vil du tjene en del bartender's tips for natten.


Timene er ofte lange, du er på dine føtter hele tiden og kan ha til å håndtere en rekke uhøflig kunder. Bortsett fra det, når du har flyttet i rekkene og har den populære, overfylte SKIFT – de at du gjør det mest penger med-du må aldri fredag eller lørdag kveld gratis. Du skal jobbe.


Hvis du fortsatt tenker deltar bartending skolen, kontrollerer du at du plukke en hederlig organisasjon. Du kan også delta på bartending skolen online. Mange bartending skoler tilby jobben plassering hjelp du Fullfør din kurs – hvis du ikke har en jobb lined opp allerede, må du hjelp til å finne en.


De beste bartendere har en utgående personlighet, er tålmodig og tolerante av kunder som kan ha hatt en for mange og er i stand til fleroppgavekjøring og arbeide under press. Husk, du vil være på en virtuell scene en gang bak baren, med mange øyne ser på deg!


Når du har fullført bartending skolen og startet din første jobb, vet du at du vil gjøre feil. Det er din evne til å gjenopprette fra dem med nåde og humor som vil holde deg gående.

No comments:

Post a Comment