Friday, October 12, 2012

Starter en karriere i et annet land

Det er få ting i verden fullt så spennende som å flytte utenlands, og prøver å få en jobb. Starte en ny karriere utlandet kan være vanskelig, men hvis du følger noen viktige trinn det er ikke halvparten så vanskelig som noen ville har du mene. Den aller første tingen som du trenger å gjøre er å finne ut av regler for å ansette i dette andre land. Hvert land hadde egne sett med regler, noen av disse selv kan variere i et land av stat eller provins. Finn ut alt før du begynner å søke på jobber.


Du vil finne at internasjonale CVer er ofte referert til som en CV. Så hvis du får dette ordet som er kastet på deg, ikke bekymre deg, er det bare et fancy ord for CVer


Den neste tingen du trenger å gjøre er å lage CVen internasjonale. Dette er avgjørende for din karriere suksess utenlands. Uten en god internasjonale CV du ikke vil stå en sjanse til å få leid hvor som helst uansett hva dine kvalifikasjoner skje for å være. Dette gjenoppta vil også avhenge av på fylket der du søker etter en jobb.


Før du sender ut CVEN må du kontrollere at dette er virkelig hva du vil gjøre. Flytte til et annet land og få arbeid er et stort skritt, og det er en som kommer til å koste deg en god bit av penger. Har du penger til alle flyttekostnader og reiseutgifter? Hvis ikke så din CV, uansett hvor bra det er får ikke du veldig langt. Tenk på hva du gjør og se om det er virkelig hva du trenger å gjøre for å fremme din karriere. Det er mange måter å gjøre livet bedre, og dette kan eller kan ikke være det riktige valget for deg, bare sørg for at du har tenkt det gjennom godt før du gjør noen store endringer.

No comments:

Post a Comment