Friday, October 26, 2012

Gjør din CV-teller!

Hvor mange mennesker tror du gjelder for hver av jobbene som du ser oppført online eller i avisen? Hver eneste en av disse jobbene skal få minst et par hundre søkere, jeg er alvorlig! Det vil si hvorfor du trenger å sørge for at din CV er en av slag, at din CV er så fantastisk at arbeidsgiveren skal bli drevet til å lese det hele veien gjennom. Det er ditt ansvar å sørge for at hver søknad og CV du sender ut er unike, og at det vil skille seg ut. For å gjøre dette, må du først vite hva slags ferdigheter du har tatt i bruk. Deretter, når du vet hva du har å gå for deg, kan du begynne å føre dem opp på din CV til få arbeidsgivere interessert i deg.


Internett jobb søkesider er en flott måte å finne en ny og spennende jobb. Uansett hvilken bransje du kommer fra du kan bruke disse nettstedene for å finne bedre jobber hvilken som helst dag i uken. Hundrevis og tusenvis av arbeidsplasser er oppført nytt hver dag over hele verden


Start ditt online Jobbsøk ved å sjekke ut jobbene du har direkte erfaring gjør. Deretter flytte over til noen som du ønsker å prøve ut. Du kan overdrive dine ferdigheter litt, alle gjør, men ikke få båret bort fordi du vil få funnet, og som kan få deg i trøbbel ned linjen. Gå med hva du vet, og du vil være så mye bedre av i det lange løp.


Du må alltid ha en god og engasjerende følgebrevet sammen med CVen. Denne følgebrev skal være ditt første impression så gjør den. Du må også skrive en ny følgebrev for hver jobb som du søke om. Dette er viktig fordi arbeidsgivere kan oppdage hermetisk følgebrev med et blikk, din må være originale og spesifikke for stillingen som du søker på.


Mange antar at når du søker på jobben online en følgebrev ikke er noe som må legges ved. Følgebrevet er det ett stedet hvor du kan outshine hver eneste andre søkeren, så gå for det. Du vil arbeidsgiver å se deg som eneste for jobben, og det er hva din følgebrev skal gjøre. Med andre ord, hvis de likte følgebrevet har du en mye større sjanse til å få jobben, uavhengig av talenter som er oppført på din CV.


Du må også sørge for at følgebrev til CVen viser alle av din personlighet. Ikke vær redd for å være glade og vise den. Dette kan hjelpe deg å selge deg på en stor måte, og det er hva du vil gjøre til enhver tid. Arbeidsgivere vil se en liten gnist i disse cover bokstaver og fortsetter

No comments:

Post a Comment