Wednesday, October 10, 2012

Bakgrunn-krav til en karriere innen bioteknologi

Hvis du leter etter en karriere i bioteknologi, er en ting sikkert... mer utdannelsen du har, kan du gå høyere opp. Faktum er, uansett hvor du nøste arbeider, vil du bli omgitt av personer med Ph.D.'s og medisinsk grader. Det er svært lite sannsynlig at en person uten en avansert grad som disse vil komme til toppen av bedriftens kjeden.


Derfor er en bachelor's degree i life sciences et minimum. Etter det anbefales det at du forfølge universitetseksamen; enten det er en mastergrad eller høyere. Felles grader inkluderer; molekylærbiologi, celle fysiologi, biokjemi, genetikk og lignende.


Du bør planlegge å ta så mange labs på college som mulig slik disse gir deg praktisk erfaring. Undervisning som en student lærer er også et klokt trekk, som blir en del av et prosjekt. Det er mulig å medforfatter et forsknings-papir for kvalitet før du noen gang selv eksamen med en bachelorgrad.


Biotechnologists få ofte sysselsetting for biotech bedrifter. De siste to tiårene, har tusenvis av biotech selskaper sprung opp rundt om i verden. Fra start-ups til selskaper størrelsen på Amgen, valgene spenner fra Betal til forskning til prestisje.


Sysselsetting i bioteknologisk industri kan også bli søkt i akademiske institusjoner; for eksempel universiteter og ideelle organisasjoner. Disse vanligvis betale mindre enn biotech selskaper, men kan ha flere muligheter for uavhengig forskning.


Som en biotechnologist, vil du tilbringer mesteparten av arbeidstimene i et laboratorium. Arbeidet kan bli langtekkelig og krever tålmodighet, men mange virkelig liker å arbeide med sine hender. Du vil utforme og utføre eksperimenter og vil trenger å ha god oversikt.


De beste biotechnologists nyte innovasjon og ånden av å bidra til å fremme samfunnet. Hvis du velger bioteknologi som en karriere, kan du forvente å bli opp på cutting edge of teknologi.

No comments:

Post a Comment