Monday, October 8, 2012

Karriere spor: Å bli ingeniør

Det amerikanske Bureau of Labor Statistics definerer ingeniører som de som "gjelder teorier og prinsippene i naturvitenskap og matematikk til forskning og utvikle økonomiske løsninger på tekniske problemer." Ingeniører er med andre ord, de som løser komplekse problemer for resten av oss.


Det er ca 1,5 millioner ingeniører i USA i dag. Ingeniørarbeid er en utfordrende jobb med anstendig lønn (en ingeniør lønn er høyere enn de fleste med en bachelorgrad). Faktisk, ble gjennomsnittlig lønn for en ingeniør rapportert på bare litt over $65,000 i 2002. Topp 10% av alle ingeniører tjent mer enn $90,000. Selvfølgelig, avhenger en ingeniør lønn til slutt av deres plassering og spesialitet.


Ingeniører finne sysselsetting nesten hvor som helst innovasjon foregår. Ingeniører utforme og produsere maskiner, prosesser, systemer og selv økonomiske strukturer. De jobber vanligvis i regjeringen, forskning, industri, militære, undervisning, ledelse eller rådgivning sektorer.


Det er mer enn 25 anerkjent karriere-spor for teknikeren. Og du kan være trygg på at teknologien avanserer, engineering spesialiteter vil bare vokse i tall. Noen av de store engineering spesialiteter inkluderer; Aerospace, kjemiske, sivil, elektriske industri, materialer, mekanisk og software engineering.


Du trenger minst en bachelorgrad fra et universitet engineering program å kvalifisere for en engineering posisjon. Graden må være fra en høyskole eller universitet akkreditert av ABET (akkreditering styret for ingeniørvitenskap og teknologi).


Hvis du vil ha i programmer for de fleste høyskole-engineering, forventes en student har fullført to år av high school algebra og ett års trigonometri. De bør også har fullført ett år med både kjemi og fysikk.


Som du har sikkert hørt, er ingeniører vanligvis svært god på matematikk og naturfag. Så hvis tanken på algebra gjør deg vri, kan denne karrieren ikke være den rette for deg.


De beste ingeniørene liker komplekse problemløsning, og er sant oppfinnere på hjertet. Hvis du velger engineering som en karriere, kan du forvente å bli opp på cutting edge of teknologi. Du vil slå ideer til virkeligheten og løse problemer bedre samfunnet.

No comments:

Post a Comment