Monday, October 29, 2012

Hvordan å få sikkerhetsklarering For amerikanske borgere

Hvis du er aktivt søker etter en regjering eller staten jobb og er en amerikansk statsborger, er sjansene du har kommet over begrepet 'sikkerhetsklarering' en gang eller to, eller ønsker å vite mer om hvordan du skaffer det. Her er noen fakta om sikkerhetsklarering for amerikanske borgere som vil hjelpe i din jobbsøking, og kan også hjelpe deg å få sikkerhetsklarering du trenger på jobben din eksisterende.


Sikkerhetsklarering er en besluttsomhet, vanligvis i skriftlig form, at en person er villig og i stand til å beskytte verdifull og sikre nasjonal informasjon. For en person å få sikkerhetsklarering har, etterforskning gjennomføres på vedkommende. Men undersøkelsen er ikke-kriminell og vanligvis går tilbake ca 10 år.


En av de beste måtene for amerikanske statsborgere å få sikkerhetsklarering på jobben er ved å kontakte den menneskelige ressurser avdelingen av et kontor eller arbeidssted. Menneskelige ressurser vil avgjøre hvorvidt en stat eller regjering jobb krever sikkerhetsklarering, og vil gi deg den nødvendige materialet for å oppnå at klaring. Du vil mest sannsynlig bli bedt om å fylle ut et spørreskjema, og spørreskjemaet vil bli vurdert før du har en ansikt til ansikt intervju.


Når du tror du har funnet en stat eller regjering jobb som du tror interesserer deg, sørg for å be om mer detaljer om sikkerhetsklarering under et intervju. I de fleste tilfeller, normalt, hver dag borgere er gitt klaring, men vil du ønsker å vite om noen faktorer som potensielt kan komplisere din blir gitt sikkerhetsklarering.


Byråer som er ute etter mennesker med sikkerhetsklarering inkluderer føderale byråer, homeland security, FAA, IRS, forsvar entreprenører, hæren, Sjøforsvaret og Luftforsvaret.

No comments:

Post a Comment