Thursday, October 25, 2012

Hvor å endre din karriere med en blogg!

1) Karriere endring - blogger føler fremtiden!


Det er en magisk som skjer når enkeltpersoner FOKUSERER på hva de skal gjøre med livet, hvordan de ønsker å gjøre en forskjell. Plutselig har de en tillit og kroppsholdning som gjør dem en svært attraktiv human å være i nærheten. Blogger er MAGIC. Tre år siden, begynte jeg å introdusere mine karriere endring klienter å publisere sin egen blogg og sine karrierer bokstavelig talt tok OFF! Nesten over natten ville disse menneskene få 'legendariske' jobbtilbud øyeblikket deres nettsted gikk 'LIVE'! Blogger ikke bare vet eller forestille seg fremtiden, de føle det, og derfor gjør det skje.


2) Karriere endring - forteller UNIVERSET du er tilgjengelig!


De fungere som en ISBRYTER mellom fremmede og kutte over vårt samfunn normal konvensjoner, slik at folk kan diskutere arbeidet ditt og tilgjengelighet uten la eller hindring.


Når du surfer på nettet som du tror du er på utkikk etter informasjon, men det er en kraftig skjult agenda-' folk som folk liker seg selv og vil knytte dem. Derfor, hvis din blogger reflekterer interessene til nøkkelpersoner i markedet, de er mer enn sannsynlig å sjekke din bakgrunn, kvalifikasjoner og tilgjengelighet!


3) Karriere endring - SHOWCASE ditt potensial uten forlegenhet


Hvis du alltid har shied bort fra "selger" - er blogger den ideelle plattformen for deg.


Nå kan du 'satt ut din STALL i en blogg og lesere kan tilfeldig smake og prøve dine varer fra sikkerheten til deres desktop. Unworried ved å være aktivt solgt til eller 'oppjaget' i uansett-de nå har ingen nøle med å lage det ringe.


4) Karriere endring - RAKETT til toppen med kraften i blogger


Hvis du prøvde å UTFORME et webområde som var lett knyttet til, uanstrengt søkeord mettet og stickily populære kan du ikke finne et bedre alternativ enn en blogg-som du kan endre deg selv, når du vil!


5) Karriere endring - blogger er den naturlige hjem av Networkers!


Blogger er den naturlige hjem av Networkers og vil fungere som et redskap for samtaler og ekspertise exchange med rekrutterere, potensielle kolleger og likesinnede individer. I 1991 oppfant jeg ordet 'nettverk' for å beskrive den magiske effekten av individer handel deres ekspertise og bruke deres interesse, kunnskap og entusiasme til å akselerere deres karriere overganger. Min oppgave var deretter ' å lære nettverk til en million mennesker'.


Jeg tror du er enig i at en hel industri har siden vokst opp rundt ordet 'Nettverk' og at blogger er hvor de velger å leve. Hvis du ønsker å lede, må du blogg.


6) Karriere endring - posisjoner du som en autoritet på feltet ditt!


Blogger har en "autoritet", født av succinctness og en umiddelbarheten som er uimotståelig! Du kan gjøre alt med en blogg som du kan gjøre med et webområde og langt mer billig og enkelt.


Blogging klienter har konsekvent rapportert hvordan folk i deres feltet har spurt sine råd, når faktisk de var SENIOR til dem!


7) Karriere endring Blog - du kan ha din egen domenenavnet


Mange av dere har vil lagt merke til at 'minutt' du kjøpe et domenenavn for web-området er 'minutt' du kan tenke på en bedre navn og ønsket at du hadde tenkt på det før!


(Det trolig forklarer hvorfor jeg har en bank av førti eller femti ubrukte domenenavn.)


Med blogger kan du velge et navn som inneholder nøkkelord for ditt sektor, opprette og koble klynger av blogger som opprette i kraft en web 'område'.


Nå, kan du også finne at domenenavnet du kjøpte for lenge siden og OVERLAPPE den på bloggadressen din. Ingen vil noensinne gjette at du har opprettet slik vakker og talende plattform for din karriere fra noe med slik en STYGG navn!

No comments:

Post a Comment