Sunday, October 28, 2012

5 Drikkepenger For overlever en urettferdig sjefen

Hver jobb har stress, men arbeidsmiljø kan synes nesten uutholdelig når arbeider for en over-demanding eller urettferdig sjefen. Du trenger ikke å like sjefen din, men du trenger å kunne sameksistere og samarbeide med ham å være produktive og vellykket på jobben din.


Annet enn en endring som finner sted, som jeg diskutert i artikkel ' ulykkelig på jobben? En endring kommer,' det er ingen perfekt løsning for å håndtere en vanskelig sjef, men her er fem forslag som kan gjøre deg litt mindre smertefull.


#1) Tenke på sjefen din som en forelder, og du som hans teenage barn.


Dette høres dumt i begynnelsen, men forholdet mellom deg og sjefen din er svært lik som mellom en overordnede og underordnede. Tenåringer ofte har problemer med autoritet og oppleve uenigheter med sine foreldre. I mellomtiden, foreldre ofte opprette regler barnet mener for å være urettferdig. Hvis situasjonen blir ille nok, så snart barnet er gamle finner nok han en måte å flytte og gjøre det på egen hånd. Foreldre er ikke fullkomne, og heller ikke er sjefer - begge vil gjøre feil.


#2) Gjør absolutt beste jobb du kan.


Noen ganger barnet får problemer.


J. Paul Getty sa gang: "arbeidsgiver generelt blir de ansatte han fortjener."


Kontroller at du er av ansattypen du ønsker å jobbe for deg hvis du var sjefen. Jeg vet dette strider mot begrepet hevn og tucking det til en urettferdig sjefen når det er mulig, men ved å gjøre den beste jobben mulig du gi urettferdig sjefen mindre ammunisjon som han kan bruke til å lage din liv elendig. Han kan også tenke to ganger om opprørende en av sine bedre ansatte når det er nok av andre, enklere mål kan han ta sikte på.


Ikke trekke oppmerksomhet til deg selv. Med mindre du er den eneste sjefen din har det i for, bør det være nok av andre til å trekke sin vrede bort fra deg. La noen andre bruke målet på ryggen.


#3) Lær alt du kan fra en urettferdig sjefen.


Vi kan lære noe fra alle vi komme i kontakt med. Mens vi kan lære gode management teknikker fra en god sjef, er det også sant at vi kan lære hvordan ikke å handle fra en dårlig sjef. Ikke bare lider, få noe fra situasjonen som vil gagne deg i fremtiden. Se hvordan din sjef håndterer ulike situasjoner og gjøre en mental note av hvilke teknikker arbeidet og som mislyktes.


#4) Glem om i går.


I går er historie, er det med. Prøv ikke å la dine problemer fra ødelegge i går på i dag. I stedet kan du starte hver dag med en ny, positive outlook, fortelle deg at i dag kommer til å bli bedre.


Noen ganger vi får inn i en brunst, forventer verre og handle deretter - vi tvinge ubevisst en person (i dette tilfellet, våre sjefen) til å handle slik vi forventer ham til å handle. Kontroller at du ikke utilsiktet legge drivstoff til brann. Starter hver dag med en frisk skifer er den beste måten å komme forbi tidligere uoverensstemmelser. Holde på en grudge bare gjør vondt selv.


#5) Ta ansvar.


Ikke forvent noen andre å avslutte lidelse din.


Klager er lett, men det oppnår svært lite. Å bekymre deg om et problem vil ikke gjøre det gå bort mens miste søvn og bolig på et problem bare gjør det synes verre. Du vil aldri bli glade hvis du fokuserer på bekymring. Hvis du er virkelig i en situasjon som forårsaker du smerter, må du begynne å ta tiltak for å forbedre situasjonen.


Roman filosofen Sallustius sa: «hver mann er arkitekten av sin egen formue.»


Har du faktisk ser etter en annen jobb? Har du prøvd å forbedre dine ferdigheter gjennom in-house trening, voksen læring sentre, bøker eller korrespondanse kurs? Selv det minste skrittet i riktig retning er fremgang. En sta sjefen vil ikke endre sine veier, men du kan forbedre dine egne ferdigheter. Hvorfor ikke la sjefen din vanskelig være motivasjon du bruker til å bedre deg selv?

No comments:

Post a Comment