Thursday, January 31, 2013

Du vil bli en sosialarbeider?

Hvis du prøver å finne ut om en karriere i sosialt arbeid er egnet for deg, kanskje denne gjenstand hjelpe med din beslutning. Det vil beskrive natur jobben, arbeidsforhold, trening som kreves, sysselsetting markedet og forventede inntekter. Jobber i tjenesteytende næringer vokser raskere enn nasjonalt gjennomsnittet, og sosialt arbeid er intet unntak.


Sosialt arbeid er et yrke best egnet for personer med et sterkt ønske om å forbedre andres liv. Sosialarbeidere folk funksjon så vel som mulig i deres miljø, håndtere sine relasjoner, og råder dem om personlig og familie problemer. Sosialarbeidere håndtere klienter overfor alvorlig sykdom eller sosiale problemer som arbeidsledighet, dårlig bolig, funksjonshemminger eller rusmisbruk. Sosialarbeidere også hjelpe familier med innenlandske konflikter, noen ganger med ekteskapelig eller barnemishandling.


Sosialarbeidere gi noen ganger tjenester i helse-relaterte innstillinger drives av HMOs. Hvis du vil inneholde kostnader, understreker disse organisasjonene livsstilsendringer og egenomsorg for å unngå dyre sykdommer. Tidlig intervensjon og fellesskapet-baserte omsorg er å være stresset over in-sykehuset omsorg.


De fleste sosialarbeidere spesialiserer seg på noen området folkehelsen. Noen er involvert i planlegging eller policy utvikling. Andre avtale med barn, familier og skolen programmer. Medisinsk og offentlig helse sosialarbeidere gi pasienter og deres familier-støtte som er nødvendig for å takle en rekke sykdommer som AIDS, Alzheimers sykdom, kreft og diabetes. De kan fungere for sykehus, sykehjem, personlige og familie tjenester byråer eller lokale myndigheter. Psykisk helse og rusmisbruk sosialarbeidere, også kjent som kliniske sosionomer, vurdere og behandle personer med psykiatrisk sykdom eller rusmisbruk problemer, inkludert misbruk av alkohol, tobakk eller andre rusmidler. De tilbyr tjenester som individ og gruppe terapi, samfunnet oppsøkende programmer, kriseintervensjon, sosial rehabilitering og opplæring i livsferdigheter.


Heltid sosialarbeidere holde vanligvis regulære åpningstider, selv om noen noen ganger arbeide kveldene og i helgene å møte med klienter, delta community møter, eller håndtere kriser. Noen, spesielt i frivillige nonprofit organisasjoner, jobbe deltid. Sosialarbeidere kan vanligvis tilbringer mesteparten av sin tid på et kontor, men også besøke klienter hjemme, møte med tjenesteleverandører, eller delta på møter.


For å bli en sosialarbeider, er pedagogisk minimumskravet vanligvis en bachelorgrad i sosialt arbeid (BSW). Imidlertid kan hovedfag i felt som sosiologi, psykologi og lignende felt kvalifisere som søker om noen rimeligste jobber, spesielt i mindre EU-byråene. For sosialt arbeid underspesialiteter er en avansert grad vanligvis nødvendig. En mastergrad i sosialt arbeid (MSW) er vanligvis nødvendig å få en jobb i helsesektoren. Tilsynsmetodikk posisjoner kan også kreve en avansert grad, for eksempel en mastergrad i administrasjonen eller sosiale tjenester-policy. College og university-lærere og de fleste forskere har normalt en doktorgrad i sosialt arbeid (DSW eller doktorgrad).


Akkreditering av utdanningsprogrammer i sosialt arbeid er overvåket av rådet på sosialarbeid utdanning (CSWE). De har godkjent 442 BSW programmer og 168 MSW programmer. Gruppen for fremme av doktorgrads utdanning (GADE) viser også 80 doktorgradsprogrammer i sosialt arbeid (DSW eller doktorgrad). BSW programmer forberede nyutdannede direkte service posisjoner, for eksempel saksbehandler, og krever et minimum av 400 timer med tilsyn felterfaring.


Mastergrad programmer lære elevene til å utføre klinisk vurderinger, administrere store caseloads utføre tilsynsmetodikk roller og matche sosiale ressurser med behovene til kunder. Disse programmene siste 2 år, og inkluderer et minimum av 900 timer med tilsyn feltet instruksjon eller internship. Programmet kan fullføres på deltid i 4 år. Det er ikke nødvendig å ha en bachelor-grad i sosialt arbeid for å bli tatt opp til master-program, men kurs i slike felt som psykologi, sosiologi, økonomi og statsvitenskap er nyttig.


Hver stat har sine egne sertifiseringskrav om sosialt arbeidspraksis og bruk av profesjonelle titler. De fleste statene krever for tiden søkere å ha to år (3000 timer) veiledet klinisk erfaring. Nasjonal tilknytning av sosialarbeidere (NASW) tilbyr også legitimasjon. Sosialarbeidere med mSØ en kan gjelde for å være kvalifisert for den Academy av sertifisert sosialarbeidere (ACSW), kvalifisert klinisk sosionom (QCSW) eller Diplomate i klinisk sosialarbeid (DCSW)-legitimasjonsbeskrivelse.


I 2004 utgjorde sosialt arbeid 562,000 jobber i Amerika. Konkurranse for arbeid er høyest i store sentre, men muligheter er god på landsbygda. Utsiktene er best for sosialarbeidere spesialiserer seg på Gerontologi og stoffmisbruk, to raskt voksende felt. Medianinntekten for sosialarbeidere er ca $35.000, med en rekke mindre enn $23.000 til mer enn $58,000 avhengig av erfaring og kvalifikasjoner.


Sosialarbeidere bør være følelsesmessig eldre folk med gode mellommenneskelige ferdigheter. Potensielle sosialarbeidere rådes til å utføre frivillig arbeide for å teste sin interesse og toleranse for dette feltet av sysselsetting før du går inn i et lengre treningsprogram. Arbeid, mens personlig tilfredsstillende, kan være veldig følelsesmessig drenering på grunn av den konstant bombardement av kundenes problemer. I tillegg lider sosialt arbeid byråer ofte av understaffing og store caseloads.

No comments:

Post a Comment