Monday, January 28, 2013

De beste tipsene For modellering jobber

Du vil bli glad når du får din første modellering jobb – men arbeidet starter godt før fotografen klikker lukkeren.


Å få din første modellering jobb er en virkelig spennende, og du vil være sikker på at du oppretter et godt inntrykk med fotografen, art director og en representant for selskapet og byrået som du jobber for. Tross alt, hvis du arbeider med disse menneskene, er de mer sannsynlig å huske deg i fremtiden og kanskje bestille deg for andre jobber.


Som de fleste jobber er det noen viktige tips som vil hjelpe deg videre din modellering karriere før du kommer foran kameraet:


-Lage et notat for dato, tidspunkt og sted - bære et papir eller en elektronisk dagbok, slik at når byrået kaller med en jobb kan du bestille det i nøyaktig. Hvis du ikke vet hvor studio eller spillested er, kan du få veibeskrivelser fra din agent. Hvis du slår på feil sted, vil alle sette en svart merke mot navnet ditt.


-Ankomme tidlig - det er vanligvis mye å gjøre i forberedelse for en skyte. Hvis du slår tidlig, gir det fotografen mulighet til å prøve ut sine oppsett, og for en make-up og hår stylister begynne å jobbe.


-Ta til høyre ting - når din agent kaller, pass på at du spør hvis du skal ta alt med deg-klær eller tilbehør osv. Før du reiser hjem, må du kontrollere at du har valgt alt du har blitt bedt om å bringe, inkludert din portefølje hvis nødvendig. Dette vil hjelpe deg å være forberedt for skyte, og ikke kast bort tiden.


-Ingen Make-up - med mindre du har blitt fortalt å ha på seg sminke, gå uten på. Dette vil spare tid for en make-up artist på skyte.


-Bruk pålitelig transport. -Hvis din bil bryter, vil det gjøre deg sent for avtalen. Kontroller at bilen er betjent regelmessig og alltid har nok bensin i tanken å få deg til din destinasjon. Hvis du bruker offentlig transport, sjekker at du forlater nok tid for deg å gå glipp av en tjeneste, ta neste og fortsatt komme dit i tide.


-Nettverk - selv om dette er din første modellering jobb, lønner det seg å snakke med alle mennesker det. En vennlig, pålitelig, hard arbeidsmodell er mer sannsynlig å få arbeid enn en sent, ikke-kommunikative. Bruke enhver anledning til å bli kjent mennesker i rommet og sørg for at de vet hvor du kan bli kontaktet.

No comments:

Post a Comment