Saturday, January 19, 2013

Karriereutvikling tar arbeid

Har du for tiden karrieren til dine drømmer? I så fall Gratulerer med alt det harde arbeidet, fordi jeg er ganske sikker på at din suksess og prestasjon ikke skje over natten. Hvis du ikke har karrieren du alltid har drømt om, bekymre deg ikke, du kan komme dit. Karriereutvikling er ikke lett, men det er definitivt verdt det.


Karriereutvikling kan bety mange ting. Her, for mitt formål mener jeg bare gjøre tingene du trenger å gjøre for å få karrieren du virkelig ønsker. Det første trinnet i prosessen med karriereutvikling er å finne ut - virkelig finne ut - karriere du vil ha. Dette kan være vanskeligere enn det ser ut. Du trenger virkelig å kjenne deg selv, vet hva du er god til, og vet hva som interesserer deg. Ikke mange mennesker vare lenge i en karriere som de hater. Karriereutvikling begynner med å ta en nærmere titt på deg selv. Se en karriere rådgiver for enda mer hjelp eller for å ta tester som vil hjelpe deg å finne ut din personlighet og jobber som passer det godt.


Når du har bestemt en karriere eller to som virker som det vil passe deg og dine drømmer, kan du fortsette med din karriereutvikling ved å oppdage hva må skje å være kvalifisert for karriere du vil. Karriereutvikling skjer ikke på et øyeblikk, eller selv i et år, kan det ta år av hardt arbeid for å komme dit du ønsker å være. Det er viktig å være realistisk om dine mål og prosessen. Har mer utdanning må finne sted for din karriereutvikling? Eller kanskje du bare trenger noen spesiell opplæringskurs på feltet ditt, men du trenger ikke en annen grad? Finn disse tingene ut, og deretter begynne å forfølge den.


Karriereutvikling er viktig fordi jeg er overbevist om at det er viktig at folk lever sitt liv på ting de bryr seg om, og føler at de kan gjøre det bra på. Det er ingenting verre enn å bruke år av livet ditt i en utilfredsstillende karriere. Heldigvis, du trenger ikke å la det være historien om livet ditt. Ta proaktive skritt som gir deg kontroll over din karriereutvikling.


Jeg antar det jeg bare prøver å si er dette: livet er hardt. Arbeidet er vanskelig. Arbeidet er mye enklere, og livet er mye bedre når det er å gjøre en karriere som du elsker. Tro at det er mulig for deg å ha en karriere som du elsker og deretter forplikte seg til uansett karriereutvikling er nødvendig for deg. Det vil være verdt det i årene som kommer.

No comments:

Post a Comment