Monday, January 21, 2013

Karriere Outlook For virtuelle assistenter

Regjeringen karriere outlook spådommer er ikke utviklet, men for virtuelle assistanse industrien, enten det er fordi det er et relativt nytt felt eller fordi oppgavene gjort av VAs er like varierte som VAs seg gjenstår for å se. Man må undersøke lignende felt og ferdigheter-sett for å se hvordan VAs vil fare i årene som kommer. Ved å se på disse lignende felt, kan du se at vekst utsiktene for virtuelle assistanse er over gjennomsnittet. Spørsmålet om "Vil denne jobben fortsatt være rundt i 20 år?" kan besvares ved å se på de tjenestene som en bestemt VA tilbyr og nært beslektet "tradisjonelle" sysselsetting-feltene.


Det viktigste å huske, skjønt, er å holde oppdatert med teknologi og programvare som kan utvikle din virksomhet. Hvis du bare vet utdatert teknologi, deretter deg og din bedrift er utdatert og kundene dine kan gå andre steder for tjenesten. Fortsette å legge til tjenestene dine og lære alt du kan om din nisjemarked og hva de for tiden trenger.


Med mange bedrifter restrukturering og nedbemanning (får befri for mellomledere), benytter selskaper mer sekretær og administrativ støtte medarbeidere til å ta over disse pliktene. Hvis du tilbyr Administrativ støtte som en VA, og markedsføre deg selv som en off-site løsning på de nedbemanning selskapene, din "jobbsikkerhet" ser ganske bra. En ting å huske på, skjønt, er at har du konkurranse fra stedets ansatte for disse stillingene.


Hvis du tilbyr mer spesialiserte tjenester enn Administrativ støtte, har du ulike sjanser for å opprettholde en pågående karriere. Her er to eksempler:


Hvis du tilbyr Public Relations (PR) tjenester, er yrkesmessig outlook rosenrød. Med så mange forskjellige typer organisasjoner--for eksempel bedrifter, ideelle organisasjoner, universiteter, sykehus og mer - på jakt etter medier spesialistene og PR spesialister å gjøre mer enn bare "forteller sin historie." Kreativitet, initiativ, god dømmekraft og evne til å kommunisere effektivt er noen av kompetansen som trengs for å lykkes i denne jobben. Det er massevis av konkurranse i denne rollen, men arbeidsavtaler for PR spesialister er ventet å vokse raskere enn gjennomsnittet, ifølge yrkesmessig Outlook håndboken.


Hvis du tilbyr Desktop Publishing-tjenester, er yrkesmessig outlook også stor. Mange selskaper begynner å sette ut disse tjenestene, i motsetning til å ha internt ansatte. Med erfaring og/eller en grad i grafisk design eller relaterte felt har skrivebordet og utgivere en rekke ulike organisasjoner å markedsføre seg selv til. VAs tilbyr et rimelig alternativ til å ansette en grafisk designfirma.


Enten du spesialisere seg i desktop publishing og grafisk design eller PR eller en annen nisje spesialitet, er det klart at virtuelle assistanse er fanger på og VAs som er der ute ikke kommer hvor som helst. Med flere og flere arbeidsgivere og bedrifter som ønsker å sette ut prosjekter som er å snu til ekstern personell for å oppfylle disse behovene, endrer visningen av ved hjelp av "virtuelle" arbeidere. Det er ikke lenger så vanlig å høre innvendinger som "Hvordan vet jeg at du virkelig arbeider?" når foreslår hjelp en VA til noen som aldri har før. Mange mennesker har hørt om VAs nå, eller kjenner noen som bruker deres. I de fleste tilfeller, når noen har en VA på deres team, vende de ikke tilbake til internt ansatte for å oppfylle de pliktene.


For å sjekke ut lignende felt yrkesmessig utsikter, besøk yrkesmessig Outlook håndboken (2006-07 opplag) satt ut av den amerikanske avdelingen av Labor Bureau of Labor Statistics på http://www.bls.gov.

No comments:

Post a Comment