Friday, January 11, 2013

Sannheten om kraften i ektefeller og partnere

Mens du leser online New York Times ble jeg slått av artikkelen "Desperate trenere ' hustruer" av Lee Jenkins (23. mars 2006 New York Times). Artikkelen om college trenere koner resonated for meg med hva som skjer til ektefeller av ledere i noen organisasjon. Forfatteren bemerker at "ingen fan er mer investert enn en coach kone." Han fortsetter med å beskrive rollen som treneren sin kone spiller i å sette nye spillere rolig for rekrutteringsprosessen.


Ektefeller av ledere i andre organisasjoner spille den samme rollen, ofte med en prat over en god middag. Mange ledere vil deres partnere for å være involvert i å rekruttere så deres organisasjon vil ha utseendet og følelsen av en familie som bryr seg om sine ansatte. Middagsselskaper og samlinger på helligdager må du spille den samme rollen for college basketball lag som de gjør for topplag i andre organisasjoner. Selv ektefelles bidrag av diskret støtte og la gruppemedlemmer vet de positive tingene sa om dem kan være den samme. Ledernes ektefeller og partnere fylle rollen som en støttende spiller for leder ned til deres valg av antrekk for kameraer. De er en del av ledelsen pakken.


En av mine klienter hadde en illustrerende opplevelse. Sittende i et komiteen rom i Washington DC, var han venter på å bli avhørt av senatorer fra begge sider av isle. TV-kameraene var overalt. Hans kone var i publikum å se ham slik rettferdighet Alito var under sin Bekreftelse høringer. Etter å ha vært prepped, men var hun forberedt på å støtte sin mann. Hun hadde på seg en konservativ blå pantsuit for å vise solidaritet med sin mann, som hadde på seg en blå drakt. Ansiktet hennes viste bekymring og omsorg. Hun har aldri glemt at når en leder er på kameraet eller i offentligheten, hans eller hennes ektefelle eller partner blir også. Hun og hennes mann var både godt forberedt og klar til å vise sitt beste foran uforsonlig kameraer. De visste at kameraer forstørre feil og ansiktsuttrykk og gi deg noe sted å skjule.


I min neste bok, The sannheten om å være en leder, vil det være et kapittel viet til rollen som ektefeller og partnere. De er en viktig del av en lederrolle. Ikke glem at din ektefelle eller partner kan være en sentral aktør i livet ditt organisatoriske. Kontroller at han eller hun forstår delen, og er klar for det. Du vet aldri når du vil begge være på kamera!

No comments:

Post a Comment