Wednesday, January 2, 2013

Alle elsker sertifikater

Enten du er en sjef til tretti voksen ansatte eller overordnet av tre små barn, kan du vurdere hva gir ut belønning sertifikater kan gjøre for deg. Kan du tenke på noen i livet ditt som ikke liker å være verdsatt eller motta anerkjennelse for en godt utført jobb? Jeg kan ikke. Det virker som nesten alle kan bruke litt oppmuntring og ros.


Gi sertifikater av takknemlighet eller belønning er en flott måte å vise verdien til menneskene i livet ditt. Sertifikater kan dra av mennesker i en rekke situasjoner og yrker. Ta en lærer for eksempel. Alle lærere vet at det er viktig at barna er anerkjente gjennom deres læring år. Tenk på måtene at givende elevene med unike sertifikater kan inspirere læring og hjelpe barna å være stolte av jobber hardt i klassen din. Studenter som har aldri likt å arbeide på stavemåten ord vil ta tid å øve dem hvis de kan bli belønnet med sertifikatene hver gang de får en perfekt score på stavemåten test.


Vurdere kampen at foreldre ofte har i lære sine barn å være ansvarlig, og for å oppnå sine gjøremål uten klage. Kanskje igangsette et system av givende barn med fargerike sertifikater for jobber de gjøre det bra eller atferd de utfører godt kan være en måte å oppmuntre barna til å gjøre sitt beste i morsomme måter. Barn vil være mye mer sannsynlig å penselen deres tenner hver natt, og hver morgen hvis de vet sertifikater vil bli gitt på slutten av uken til den som har med hell børstet.


Det kan høres for enkel, men ved hjelp av sertifikater virkelig er en utrolig motivator for folk. Det er bevist at unge og både gammel gjøre bedre når de har grunn til å jobbe hardt. Foreldre eller veiledere tror ofte at belønninger må være store eller penge for å se resultater, men at ikke er ofte tilfelle. Ofte bare å vise takknemlighet eller verdi med noe så lite som sertifikater kan gjøre utslaget.


Ansatte vil bli inspirert til å jobbe hardere og bedre hvis de er sikker på at deres sjefer vil se forskjellen og omsorg. Ansatte miste raskt deres ønske om å arbeide hardt når de føler at de er underappreciated. Lære å verdsette ansatte med sertifikater og andre små belønninger og se miljøet i office blir stadig mer positive og produktiv.


Uansett hva din situasjon i livet, kan du lete etter måter å belønne folk rundt deg ved hjelp av sertifikater. De vil føle seg bedre, og så vil du.

No comments:

Post a Comment