Thursday, January 3, 2013

Liker du jobben din?

Jeg vet ikke om det er noen konkrete tall på dette emnet, men hvis jeg måtte gjette jeg vil si at mindre enn 25% av mennesker liker jobben sin. De fleste folk fortsette å gå på jobb fordi de føler at de har ingen andre alternativer. De er enten mangler i utdanningsbakgrunn å forbedre sin situasjon, eller kanskje de har overextended seg økonomisk, og de må fortsette å jobbe på en jobb de hater å støtte deres livsstil.


Uansett årsak er at du fortsette å arbeide på en jobb du hater er jeg her for å fortelle deg om det finnes andre alternativer. Internett fortsetter å bli mer og mer en del av folks liv. Eldre folk, som er teknologisk utfordret, finner selv deres vei on-line. Det ville være fornuftig at den økende populariteten til Internett ville føre til karrieremuligheter for mennesker. Tross alt, hvis noen kjøper fra Internett enn har noen å gi vedkommende en avenue for å utføre kjøpet.


Dette er hvor artikkelen kommer til et punkt hvis du ikke har allerede funnet det. Du kan starte din egen internet business for mye mindre enn hvis du skulle åpne en butikk som selger de samme produktene. Du trenger ikke ansvarsforsikring for slip og fall ulykker, ingen arbeiderens kompensasjon forsikring for ansatte måtte mann til butikken, etc... For en Internett-bedrift trenger du en anstendig datamaskin og helst en rask Internett-tilkobling, ellers du ville gå nøtter venter langsom urskiven-opp tjenestene.


Fordi Internett er relativt nye, ønsker betyr innenfor de siste 15 til 20-årene eller så, ikke mange folk vokste opp med å tenke de en Internett-bedrift når de vokste opp. På samme tid vurdere folk ikke engang det nå som de er gamle nok til å fungere. Hvis du virkelig tenker på det er du blitt holdt nede av arbeidsgiveren din, hvis du ikke liker jobben din som er. Du angst kommer til å fungere. Du gjøre smertelig det gjennom hver dag. Av tiden kommer du hjem du er også følelsesmessig drenert for å selv tenke på å endre din karriere. Når du endelig gjøre betenke den, er det bare fordi ting har blitt så dårlig på jobben du trenger bare å komme seg ut døra.


Problemet med denne situasjonen er at du ender opp med å gå fra en dårlig situasjon til en annen fordi du ikke tenke klart når tilbudet gjelder. Du er så desperate etter å komme seg ut døra for det gjeldende firmaet noe ser god.


Jeg gikk på college og fikk min bachelorgrad. Jeg har fullført halvparten av en MBA-program. Mens i MBA-program jeg spurte hvorfor jeg gjorde dette. Graden ville bare tillate meg å få en høyere betalende jobb jeg hater, hvor jeg fortsatt trenger å håndtere corporate politikk. Som jeg skriver denne artikkelen er det 70 grader utenfor, som er bra for April i Massachusetts. Jeg tilbrakte hele dagen spiller utenfor med min 2 år gamle datter. Denne typen tidsbruk med min datter er mulig fordi jeg gjorde endringen og nå bor på Internett.


Du kan gjøre det også!


Jeg var skeptisk å gjøre spranget til Internett også. En ting jeg leste siden jeg startet min søken å leve av Internett var, "Hvis du fortsette å gjøre hva du har alltid gjort du vil fortsette å få resultatene du har alltid fått." Det gjort bare så mye fornuftig å meg og jeg bor ved å si at nå. Jeg gikk på college, fordi jeg ønsket å bygge et godt liv for meg selv. 18 År gammel så jeg min far få permitterte fra selskapet han var med i 25 år. Jeg gjorde ikke ønsker at det skal skje med meg, og jeg tenkte en grad ville hindre den. Vel, jeg var slipp fra mitt firma etter 4 ½ år.


Jeg er lei av å få opp hver dag å hate min jobb. Jeg er lei av å være kontrollert av et selskap som kunne vare mindre om meg. Så, jeg gjør noe annerledes enn jeg har alltid gjort, håper på forskjellige resultater enn jeg har alltid fått.


Hva forhindrer deg fra å gjøre samme? Det er anslått at 500 millioner nettsteder opprettes mellom nå og 2010. Ved å få foten i døren nå gir du deg selv muligheten til å bli etablert før nivåer av konkurransen gjør det vanskelig å være vellykket.


Min artikkel er ikke utformet for å lure deg til en MLM-programmet. (multi-level marketing) Jeg personlig mot de. Jeg snakker om affiliate og forhandler programmer. Jeg personlig delta i både og har suksess med begge. Jeg normalt ville gi noen eksempler i mine artikler, men reglene for de fleste nettsteder hindre affiliate linker i artikler. Hvis du vil lære mer gjør et søk på din favoritt søkemotor eller gjerne kontakte meg direkte ved hjelp av e-postadressen i min profil nedenfor. Jeg ville være glad for å tilbringe tid til å hjelpe deg med å velge programmet som er best for deg.


Hvis du gjorde det gjennom denne artikkelen er det en god sjanse du leter etter en vei ut av din nåværende sysselsetting situasjon, eller du må sysselsetting. Den beste delen av det hele er at du kan gjøre det deltid for å starte slik at du kan holde din jobb før du etablere et nivå av inntekt du er komfortabel med. Jeg håper denne artikkelen har gitt deg oppmuntring til å ta sjansen og gå for den. Du fortjener bedre, vi alle gjør.

No comments:

Post a Comment