Wednesday, January 16, 2013

Stor karrierer i det medisinske feltet

Det medisinske feltet har alltid tilbudt fantastiske karrieremuligheter og synes å gi ikke bare jobbsikkerhet men gunstig inntekter i mange fasetter av det medisinske miljøet. Etterspørselen er en konstant og med mindre mennesker sluttet å bli syk, det vises det vilikke være noen problemer i fremtiden å finne et behov for medisinsk faglig.


Karrierer i det medisinske feltet varierer, men du kan sikkert finne mange forskjellige muligheter. Du kan gå inn i psykisk helse eller familie praksis som en tech, lege eller sykepleier. Du kan angi dine egne timer med en karriere som tilbyr fleksitid, deltid og heltid muligheter. Spesielt hvis du er en lege eller psykolog i privat praksis, kan du være din egen sjef i mange områder av det medisinske feltet. Karriere-mulighetene er uendelige.


Innen psykisk helse er registrerte sykepleiere i høy etterspørsel. Psykologer og psykiatere kan finne en jobb med letthet. Sosialarbeidere er etterspurt i psykiatriske sykehus og narkotika behandlingssentre. Psych techs er i høy etterspørsel nå innen psykisk helsefasiliteter og mange psych techs er betalt opp til seksten dollar en time i større byer, og det er for noen som har en high school diplom og en vilje til å lære gjennom på jobbtrening!


I pediatri er det medisinske feltet vidåpne. Karrierer for barn psykologer og sykepleiere er tilgjengelig, og selvfølgelig, leger som er klar til å gå på jobb i privat praksis eller som en viktig del av en familie gruppe praksis vil være hyggelig overrasket med deres arbeidsmiljøer i de fleste tilfeller.


Karrierer for sykepleier utøvere og lege assistenter er i høy etterspørsel. Mange lege assistenter og sykepleier utøvere gjør så mye som en familie lege hvis de er i riktig felt. Kirurgi lege assistenter gjøre over $100,000 i enkelte områder, og de fleste av dem har en tre eller fire dagers arbeid-uke som kan gi en karrieremulighet mye appell.


Dermatologi tilbyr registrerte sykepleiere, PAs og medisinsk techs mange muligheter og ofte Dermatologi kontorer er stengt på mandag eller fredag som igjen, tilbyr appell. Hudleger trekke gode lønninger og karriere tenkende leger kan arbeide alene i privat praksis eller i en gruppe.


Det er så mange karrierer å vurdere i det medisinske feltet. Hvis du ikke er sikker på de mange mulighetene, så ta en titt på vår omfattende listen nedenfor. Følgende muligheter er tilgjengelige, og gjør stor karriere valg med de fleste av dem i høy etterspørsel!


• Leger spenner fra Barneleger til psykiatere
• Sykepleie muligheter innen registrerte sykepleiere til LPN og CNA muligheter
• Medisinske techs som psych techs, radiologi techs og medisinsk techs
• Medisinske transkribere
• Medisinske poster og fakturering muligheter for clerical jobbe og overvåking
• Rådgiving og krisen arbeide for psykologer og psykiatere
• Clerical arbeid inne mange akselrasjonsevner


Det er mange andre medisinske feltet muligheter og det er mange muligheter for food service ansatte også. Medisinsk personell i sykehusene regne med servering i deli eller kafeteria tjuefire timer i døgnet. Folk som ønsker stabilitet i sine karrierer i food serviceindustrien ofte velger mat stillinger innenfor den medisinske industrien. De trenger jobbsikkerhet og finne lønningene er ofte langt bedre enn de innså i restauranter i de omkringliggende områdene.


Når du begynner å søke for en karriere, se online på yrkesmessig håndboken plassert på Internett av oss Arbeiderpartiet styre og se om du kan finne en karriere som er ikke bare i høy etterspørsel, men en som vil tilfredsstille dine langsiktige mål for lønn og pedagogiske krav. Bli kjent med din karrieremuligheter før du låse deg selv i en permanent yrkesvalg.

No comments:

Post a Comment