Saturday, January 26, 2013

Bli en privat etterforsker ha du fikk hva det tar?

Er jobben til privat etterforsker som glamorøse som det først ser ut, eller som det er portrettert i filmene? Det har sikkert slå sitter på baken i åtte timer om dagen på et lite kontor, venter på helgen for å komme igjen.


Men hvis du er vant til å jobbe ni til fem, og liker å ha rutine i livet ditt bør så kanskje du revurdere. Noen kalde, koffein-drevet netter stake ut et mål på vegne av klienten og kanskje at kontor cubicle ser ikke så ille tross alt.


Fortsatt er interessert? Deretter skal ha spesifikk trening på en privat etterforsker skole som yrket er ingen plass for amatører og mange amerikanske stater krever etterforskere være lisensiert.


Ikke la ordet "skolen" skremme du-i motsetning til studerer ved videregående skole et privat etterforsker kurs vil innebære å studere et smalt felt av kompetanse som skal være av noen interesse for deg.


Delta på privat etterforsker skole gjør at du kan plukke opp års hardt erfaring i kort tid som du lære teknikker for privat etterforskning. Tror at alt som trengs er et kamera og en telelinse for å bli en privat etterforsker? Tro om igjen.


Det finnes metoder for overvåking å lære teknikker for hvordan å følge motivet, hvordan for å skjule deg selv uten å forårsake mistanke, hvordan du bruker moderne avlytting teknologi, online undersøkelse og mye mer. Du trenger også å vite hvordan å samle bevis og hvilke bevis vil stå opp i retten.


Det er også den fine linjen mellom lovlige og ulovlige overvåking og på en privat etterforsker kurset vil du lære forskjellen. Det er ingen vits invadere motivets personvern for å samle bevis når klienten ikke kan senere bruke det i retten fordi du fikk det ulovlig. Klienten kunne miste retten rettssak på grunn av utilstrekkelig bevis, det ville sikkert skade ditt rykte og kan også føre til du blir saksøkt så disse er viktige leksjoner for å lære.


På den annen side, er belønningen gode. Private etterforskere er godt betalt og jobben er forskjellig hver dag. Men hva private etterforskerne virkelig gjøre er å løse sine kundens problemer- og de kan gjøre en forskjell for folks liv.


Hva med re-en fraskilt mor med sin unge datter etter at Faderen har løpe av med barnet i løpet av hans dag av tilgang? Å finne fødsel foreldre for en adopterte klient som har alltid drømt om å finne hans virkelige moren? Eller kjører en bakgrunnssjekk og oppdage at barnepiken ansatt av din klient for å se etter deres barn har en voldelig historie?


Jada, pengene er god, men du kan ikke kjøpe den slags trivsel.

No comments:

Post a Comment