Friday, January 18, 2013

Forlate "Karakteristiske" livsstil - Gjenvinne Farm-familien verdier i en High-Tech verden

I en verden av lengthening pendler, lengre workweeks, og høy-stress, gridlocked vekst av forsteder, kan vi ofte lurer på om ikke-deklarert "verdier" som er motivere oss til å leve slik vi gjør (og hvordan å komme tilbake på rett spor).


Når vi befinner oss bærer avind imot den skinnende nye SUV i neste kjørefelt over, eller større hjemmet en venn har nettopp kjøpt, eller privat universitet skolepenger naboene har råd, kan det hjelpe oss å stå tilbake og spørre oss selv om "karakteristiske" livsstil som så mange av oss synes å lengter etter, og ofrene i familien togetherness, glede og tilfredshet at "karakteristiske" livsstil krever.


Faktisk, etter noen trodde på avveiningene--forurensning, tøylesløs materialisme, rotløse bølger av mennesker ebbet og flyter rundt oss og våre barn - du kan vel konkludere med at den "karakteristiske forstads way of life" alle jager er faktisk hva vi har kommet for å kalle den KARAKTERISTISKE forstads levemåten: Dual inntekt streve for å imponere naboer og kolleger ennå Tormented av økende ergrelse og tomhet.


Med dette i bakhodet, bør kanskje i stedet å leve karakteristiske livsstil, vi prøver å forlate den karakteristiske livsstilen.



TELEWORK & FARM-familien verdier
Det er en av de store ironier av high-tech verden: vi forlater våre små byer og gårder--å ofre familieliv, røtter og sunn verdier--å bosette seg i viltvoksende forsteder nær teknologi-aktivert jobber, og nå teknologi tillater oss å gå tilbake til små byer og gårder, og Gjenoppdag gleden og styrke av familien og neighborhood obligasjoner.


Hvordan skjer det? Virtuelle arbeid. Med spredning av Internett og bredbånd kommunikasjon, samtidig med den sterke veksten av outsourcing, det blir lettere og lettere å bo hjemme og tjene en anstendig levende gjør interessant, legitime arbeid. Ikke lenger må begge foreldrene i en familie pendler til et kontor. (Det kan bidra til å sette ting i perspektiv ved å vurdere at arbeid er ikke lenger en "sted", men en aktivitet.) Faktisk, så usannsynlig som det høres ut, det er nå mulig for begge foreldre, avhengig av deres kvalifikasjoner, selvfølgelig - å gå av "gerbil hjulet" av forstads bor helt og arbeide hjemme ganske mye uansett hvor de velger.



VIRTUAL ASSISTENTER, VIRTUELLE FAGFOLK og JETBLUE AIRWAYS
Den virtuelle arbeid-bevegelsen har kommet langt siden fødselen av virtuell assistent industrien i midten av 1990-tallet. (Virtual assistenter, hvis du er ukjent med begrepet, er uavhengige kontraktører som leverer Bedriftsstøtte tjenester til andre små bedrifter og uavhengige fagpersoner via e-post, telefon, faks og courier.) I disse dager var det svært uvanlig å finne noen jobbe hjemmefra utelukkende, og ved hjelp av e-post og andre elektroniske verktøy for å håndtere arbeidsflyt fra fjerntliggende klienter. Det var også uvanlig å finne noen håndtering annet enn administrative orienterte prosjekter.


I dag, men tilbyr virtuelle arbeidere under mange forkledninger--virtuelle assistenter, virtuelle fagfolk, virtuelle tjenesteleverandører, virtuelle frilansere, etc. - godt over 80 kompetanseområder, alt fra tekstbehandling og bokføring til high-end corporate rådgivning, psykoterapi og selv kirurgiske assistanse. Og mens de fleste av disse arbeiderne er uavhengige kontraktører, selskaper som JetBlue, AIG og reisende nå faktisk krever at mange av sine ansatte (primært "call center" personell) jobbe hjemmefra nesten hele tiden.



SOM ANSETTER "VIRTUELLE HJELP"?
Fordi mindre bedrifter er vanligvis mer klar å innovere og omfavne endre enn er deres større, Fortune 500 brødre (som prosesser og outlook bli stive gjennom egendefinert og alder), fleste av virtuelle assistenter arbeide med små selskaper og reiser fagfolk, for eksempel Realtors, mindre advokatfirmaer, import / eksport firmaer og profesjonelle høyttalere. VAs kan også gi en støtte til toppledelsen i større selskaper (dvs. som en virtuell "executive administrativ assistent" til en Vice President).


På samme måte, ansatte med avansert grader (aka virtuelle Professionals) ofte tilbyr konsulenttjenester til mindre antrekk og solister (Tenk på en Markedskonsulent, for eksempel rådgivning et selskap på sin markedsføring eller reklame strategier), og ansatte i en profesjonell nisje som medisin (f.eks, en RN eller MD) kan også ta kontakt med forsikringsselskaper, malpractice advokatfirmaer og sykehus.



EN ØKENDE TREND
Når vi går inn vår niende år av forskning i dette feltet, mest spennende for oss er det utvide vi ser i virtuelle, legitim jobb muligheter samlet, noe som sammenfaller med spredningen av bredbånd Internett og outsourcing fenomenet. Nå, vi møter et bredere utvalg av "virtuelle ansatte" posisjoner (heltid, hjemme-basert arbeid fra et fast arbeidsgiver), freelance arbeid (f.eks, korrekturlesing, redigering, grafiske illustrasjoner og hjelpe pulten spesialister, sammen med konvensjonelle nettstedet design prosjekter) og virtuelle undervisning posisjoner (community colleges og fjernundervisning institusjoner, for eksempel), i tillegg til online veiledning av individer (grunnskole og oppover).


Like imponerende er fremveksten av Ebay "mompreneurs," som beskrevet i en artikkel i 7 juni 2004, spørsmålet av Business Week ("The Rise of the Mompreneurs"). Artikkelen, som er tilgjengelig på webområdet for Business Week (www.businessweek.com), inneholder følgende tankevekkende statistikk:


"I dag, oppover på 430 000 mennesker i USA alene - mer enn er ansatt over hele verden av de generelle Electric co (GE) og Procter & Gamble kombinert--tjene en hel - eller deltidsansatte bor på eBay selger alt fra mote til utstyr til gardsdrift, med de høyeste-selgerne innbringende opp til $1 millioner i måneden."



HVORDAN PÅVIRKER DETTE FAMILIEN?
Som du kanskje skjønner, har disse trendene betydelig potensielle konsekvenser for familien, og ikke bare i riket av Hjemmeskole og andre innstillinger. Først, hvis minst en av foreldrene har en ferdighet som er "praktisk talt salgbar," deretter


* at foreldrene kan nå bli hjemme med barna;
* familien kan nå være fri til å flytte til et mer familie-vennlig sted;
* påkjenninger av to-pendler liv- og knekken på paret og familien--vil bli vesentlig redusert; og
* barn vil kunne lære verdifulle arbeidsrelaterte leksjoner førstehånds, fra den beste læreren av alt - en forelder.



HVA FREMTIDEN HOLDER?
Selv om ingen kan forutsi fremtiden-- og jobbe hjemmefra, være det som frilanser eller en ansatt, er absolutt ikke for alle - disse trendene angir som gammel stil begrepet "telecommuting" (en ansatt som jobber hjemme noen dager per måned) er stadig forbigått av en radikalt annerledes modell: heltid, hjemme-baserte virtuelle karrierer, grunnlagt på en stadig voksende tilførsel av legitime virtuelle-arbeidsmuligheter. Videre, aktiverer ytterligere fremgang i kommunikasjonsteknologi snart sanntid, HD-intervjuer mellom virtuelle arbeidere og deres hirers (med mobiltelefoner kan allerede sende og motta videoer), som vil ytterligere akselerere disse trendene.


Siden virtuelle arbeidere kan være basert på hvor som helst, bære disse trendene åpenbare potensielle konsekvenser for små-byen liv og landlige områder, og igjen i forlengelsen av, familien. Forbigående, anonym forstaden "samfunn" som nå huset over 80% av amerikanere (i hovedsak spøkelse byer av dagen, moteller om natten) ikke lenger trenger være det eneste alternativet for foreldre og deres familier. En virtuell arbeidstaker kan operere fra en by i landlige Kansas, en øy utenfor Maine, en gård i Nebraska eller enda et båthus på en innsjø i Minnesota.


Videre, i tillegg til mobilitet, virtuelle arbeideren har flere viktige fordeler, ikke minst av dem er besparelser på auto-relaterte utgifter. Kanskje viktigst er at han eller hun er ikke låst til lokal lønn eller andre økonomiske forhold. Den lille byen i Kansas (som har tre-roms boliger, med utvandring, har falt til rock-bottom priser), kan være et nydelig sted for en familie som har arbeidsgiver eller klienter leve i Manhattan, London eller Los Angeles, eller selv Kansas City, hvor hver time avgifter for forretningstjenester er mye høyere enn de ville være lokalt.



HVOR DU SKAL LÆRE MER
Det beste stedet å lære mer om virtuelle muligheter er (selvfølgelig) online. Noen Google-søk ved hjelp av slike vilkår som "telework", vil "virtuelle assistent" og "freelance" peke deg i riktig retning. Et besøk til slike organisasjoner som Staffcentrix (www.staffcentrix.com), International Virtual assistenter Association (industry association for VAs, på www.ivaa.org) og International Telework Association & Council (www.workingfromanywhere.org) vil også hjelpe deg med å fylle ut hullene.


Selv om det kan føles som en "brave new world" først, er virtuelle arbeidslivet allerede befolket med en rekke potensielle venner, støttespillere og erstwhile pionerer, som lenge siden bosatte seg grensen. Selv om ikke uten sin risiko, kan du godt oppdage at det holder nøklene til en livsstil du og din familie alltid kunne trodde bare være en drøm. Men uansett din vei, vi ønsker suksess for deg og de som tar så mange signaler fra hvordan du bor og hva du velger å gjøre - barna.

No comments:

Post a Comment