Wednesday, January 23, 2013

Forstå arbeid Stress Burnout og ta kontroll i dag

Du kan opplever symptomer på arbeid stress burnout selv om du er så unge som 25 - 30 år, selv om fleste påvirket er i tidlig 40.


Noen mennesker oppleve en plutselig sorg og tap, mens andre oppfatter at noe er i endring, men det kan ta flere år å manifestere.


Føler du deg en mangel på personlig prestasjon og tilfredshet på jobben? Dette er en av de tidlige varselsignaler.


Kommer til å arbeide en tidkrevende slit og arbeide seg selv en dag lang boring?


Frustrasjon nivåene øker eksponentielt som du gripe med livet spørsmål - som kunne vise at du er i kontroll?


Hvis så, du ikke er alene. Du er på utfor skli å arbeide stress utbrenthet.


Forventer ikke at din ektefelle eller sjefen for å forstå hva du går gjennom, som burnout er svært personlig i naturen-du har krisen, ikke dem! Du kan bli ledet til å skylde din ektefelle eller sjefen for måten du føler, som de synes å være den nærmeste kilden til smerte og angst.


Men hvis betingelsen er sann arbeidsplassen burnout, så du vil trenger profesjonell hjelp til å skifte sine oppfatninger til en mer realistisk balanse.


Det er emosjonelle og fysiske symptomer forbundet med hva du gjennomgår.


Emosjonelle symptomer på stress på jobben...


De emosjonelle symptomene vises vanligvis som første tegn på brenne ut. Du kan ofte føler en unrelenting stress, mangler entusiasme, har en følelse av tap av kontroll samt oppleve en uforklarlig sorg.


Kan du å klandre de rundt deg for måten du føler, men dette sjelden løser det indre uro som du opplever.


I alvorlige tilfeller av arbeid stress burnout mennesker opplever tanker om selvmord, og selv i milde tilfeller tanken på totale løsgjøring gjennom dette betyr kan synes å være en vei ut.


Mange mennesker som opplever følelsesmessige symptomene ofte vises hos legen søker hjelp med tap av gnisten i deres personlighet. "Ingenting jeg er verdt det lenger," sier de.


Denne følelsen ofte resulterer i et tap av produktivitet og kreativitet. Det har også brensel negativitet og kynisme, med en hurtighet å bli sint og legge skylden på andre. Over tid kan du finne trøst i koble deg fra andre, men dette er sjelden løser problemet.


Fysiske symptomer som følger med jobb stress...


Arbeid stress burnout påvirker også kroppen din. Følelsen av "å aldri kunne gjøre nok" kan kjøre deg til å arbeide mye lange timer i et forsøk på å ta igjen.


Fysisk utmattelse kan ta form av hodepine, fysiske risting fra hode til tå, manglende evne til å tenke klart, og at du ikke kan slappe av.


Fysisk utmattelse også fører til at du mister din naturlige kommunikasjonsevner, så kommunikasjon mellom din ektefelle og barn, sjefen din eller kolleger kan noen ganger bli eksplosive.


Det er også muligheten til å oppleve gastrointestinal problemer som kroppen din er ute av stand til å håndtere med mye lange timer med arbeid.


Er det en løsning?


Ja er det. Du trenger å samle informasjon og gjøre en livsstil endring. Her er 3 ressurser du kan bruke:


1. Den amerikanske Institute of Stress: mange studier har bevist hevet over tvil at stress påvirker ditt sinn og kropp. Dette nettstedet er "dedikert til å fremme vår forståelse av: (1) rollen som for Stress i helse og sykdom, (2) natur og betydningen av sinn-kropp relasjoner, og (3) våre Inherent og enorme potensialet for selvhelbredende." http://www.Stress.org


2. Jobb Stress nettverk: Alle blir stresset på jobben. Selv om det er mange gode metoder for raske stress (se ressurs #1), noen ganger er det viktig å få informasjon om arbeid stress spesielt. Dette kan hjelpe deg med å håndtere med jobben din bedre. Som det fremgår på nettsiden, "formålet med dette nettstedet er å bringe sammen, for offentlig formidling, informasjon om og relatert til jobben belastning (spesielt) og arbeide Stress (generelt)." http://www.WorkHealth.org


3. Free 50 siderapport med stress lettelse tips og teknikker: dette området har ikke bare gratis kvalitetsinformasjon om håndtering av stress, men flere gratis online bøker som kan hjelpe deg definert riktig mental holdninger til å takle stress. Ta en titt på http://InstantStressManagement.com/stress.htm


Du kan legge til noen enkle tips for å administrere arbeid stress fra 50 siden gratis rapporten og på kort tid vil du føle deg bedre. Uansett hva du velger å gjøre. Praksis regelmessig, og du vil føle en stor forskjell i ditt forhold til arbeid og stress.


Av Abbas Abedi
Besøk bloggen min arbeid Stress

No comments:

Post a Comment