Monday, January 14, 2013

Hvordan å lykkes som en interiørarkitekt

Slutten av tjuende og begynnelsen av det tjueførste århundret har sett noen store endringer i måter at folk kan gjøre et levebrød. Med økt virksomhet av alle andre begynner flere og flere mennesker å finne suksess i områder at tre tiår siden ville aldri ha vært trodd. Hvor mange hjem renholdstjenester, yard rydde opp bedrifter og andre bedrifter som fokuserer på å ta vare på hjem behovene til enkeltpersoner har eksplodert. Ett område som også har sett en masse vekst er området av interiørbladene.


Som både menn og kvinner arbeider full tid jobber som krever mye av fokus, er det mer behov for en person å komme inn i hjemmet, og fikse den opp på en måte som er avslappende for folk som bor der så vel som å gjøre en behagelig sted å underholde. Dette innebærer å plukke møbler og andre elementer av innredning, malerier, speil, og selv lakkfarger og Lin ordninger. Legg til at plasseringen av alle elementene, og du kan begynne å se hvorfor folk bare ikke har tid til å fikse sine levende mellomrom opp hvordan de ønsker at de. I dette gapet trinn interiør designer, en person som er begavet med visjon og muligheten til å innlemme smak av andre i et design-ordningen.


En må se lenger enn Martha Stewart å se akkurat hvor langt en interiør designer kan gå. Selvfølgelig, har Martha Stewart bygget et imperium, en som er usannsynlig å rivaler av noen andre interiør dekorere håpefulle. Men andre interiørarkitekter kan forvente å tjene til livets opphold som er mer enn behagelig - etterspørselen er så stor at det synes å alltid være arbeid for noen villig til å bruke tid fikse opp en annens hjem.


Den viktigste faktoren i å avgjøre hvor vellykket din interiør dekorere virksomheten vil være er der du bor. Større byer, selvfølgelig, har alltid mer etterspørsel etter hver tjeneste, og interiørdesign er intet unntak. I tillegg, store byer vil tendens til å ha mer velstående potensielle kunder, og flere mennesker som bare ikke har tid til å gjøre deres dekorere seg selv, når arbeidsdagen kan inkludere en lang pendle. Folk som bor i mindre områder trenger ikke slite, men. Oddsen er veldig bra at du fortsatt kan tjene en god leve som, det betyr bare at du vil sannsynligvis ha mer konkurranse.


Som med noen forretning, nøkkelen til suksess vil være i nettverk, og du kan sannsynligvis forvent ikke å tjene mye penger i det første året av virksomheten. Det store tingen om interiørdesign, er imidlertid at det er alltid på skjermen, og hvis du gjør en god jobb kundene dine vil ikke være i stand til å henvise andre til deg for fremtidige forretninger. Base prisene på hva du føler at du ønsker å lage en time, innen grunn selvfølgelig, og deretter gå etter klientene du føler vil betale disse pengene. Du kan også prøve den andre tilnærmingen, arbeider i bulk for billigere priser, men mye av tiden folk finner de brenne ut gjør dette, og at ironisk nok kunder vil bli mer kresen når de betaler mindre.

No comments:

Post a Comment