Wednesday, January 9, 2013

Jobbintervju fra Start til slutt

Spørsmålene du stiller er vanligvis brukt av intervjueren for å vurdere din egnethet for jobben. Du bør undersøke nok til å være i stand til å stille spørsmål som ikke finnes i åpenbare stedene som organisasjonens årsrapport. Finn ut om jobben og selskapet når det er din tur til å stille spørsmål. Stille spørsmålene du forberedt på forhånd. Føl deg fri til å be om nærmere detaljer om hvem du vil rapportere til, og pliktene involvert. Være forberedt på å spørre minst tre spørsmål i områder om jobben, selskapet, industri, ytre påvirkninger.


Ikke stille spørsmål som øker rødt flagg
Ved å spørre "Er flytting et krav?" kan intervjueren anta at du ikke vil flytte i det hele tatt. Hvis du ikke tankene flytting, kan du prøve å spørre "jeg forstår at de fleste selskaper som deres ledere til å bruke tid på deres ulike store steder. Kan du fortelle meg hvor ofte jeg kan bli bedt om å flytte over fem eller ti år?"


Svare på et spørsmål med et annet spørsmål
Hvis intervjueren ber deg om hvilken lønn du forventer, kan du prøve å svare ved å si "det er et godt spørsmål. Hva er det du planlegger å betale din beste kandidat?"


Øve intervjuet
Rollespill med en venn. Du skal kunne formidle all relevant informasjon om deg selv på 15 minutter. Videobånd intervjuet for å identifisere uønskede bevegelser. Hvis videobåndet ikke er tilgjengelig, kan du bruke din telefonsvarer til å spille inn et intervju: lytte til din diksjonen og snakker hastighet.


Unngå negative kroppsspråk
Et av formålene med et intervju er å se hvor godt du reagerer under press. Unngå disse tegn på nervøsitet og spenning:


Ofte berøre munnen
Simulerer en hoste å tenke svaret på et spørsmål
Gnager på leppen
Stramt eller tvunget smiler
Svingende fot eller ben
Folding eller krysset armene
Slouching
Plukke på usynlige biter av Lo


Et annet formål med et intervju er å se hvor godt du kommuniserer. Husk at kommunikasjon er en toveis gate; du må både lytte og snakke. Hvis du snakker for mye, vil du sannsynligvis miste signaler om hva intervjueren føler er viktig.


Opprette en tilkobling
Formålet med intervjuet er å se hvor godt du kan passe inn i organisasjonen. Vellykket intervjuene er en som slutter seg til som om du og intervjueren er lenge mistet venner. Tips for å opprette en tilkobling inkluderer:


Være optimistisk og prøve å gjøre andre føler seg komfortable
Vis åpenhet av skjeve inn en hilsen med en fast håndtrykk og smil. Når det er aktuelt, kan du gi eksempler gjennom kort, interessante og humoristisk historier om deg selv. Prøve å forestille seg hvilke funksjoner kan du utføre som ville ha nytte organisasjonen og diskutere disse aktivitetene.


Kle riktig
Én komponent av intervjuerens jobb er å gjøre en vurdering om din evne til å passe i organisasjonen. En faktor som påvirker at dommen er antrekk du bruke for intervjuet. Finn ut om selskapets forventninger til personlig utseende - kjole forventninger, hår lengde, ansikts hår, etc.


Være på tid
De fleste organisasjoner se på ansette, ved oppføring nivå, potensielle kunder som vil bli fagfolk. Hvis du er en profesjonell, vil du arbeide før jobben blir gjort - som kan være lengre enn 8-5. Å være på tid (eller tidlig) er vanligvis tolket av intervjueren som bevis på din forpliktelse, pålitelighet og profesjonalitet.


Sende en "Takk for intervju" notat
Send en takk notat etter et intervju. Etter siste intervjuet, vil tid takk notat å ankomme i løpet av uken du tror ansetter avgjørelse bli gjort. Disse notatene tjene som en påminnelse til intervjueren om din egnethet for stillingen. Du kan nevne et emne som diskuteres under intervjuet.


Når jobb kontakten ble gjort gjennom Internett eller e-post, kan du sende en e-post-takkekort umiddelbart etter intervjuet. E-post et andre brev tidsbestemt å ankomme uken før ansetter avgjørelse vil bli gjort.

No comments:

Post a Comment